Försäljning och marknad

Vårt mål är din vinst

Konkurrensen om kunderna har aldrig tidigare har varit så hård samtidigt som kunderna blir allt mer kvalitetsmedvetna, förväntar sig bra service och skräddarsydda lösningar.

Företag som inser betydelsen av kundupplevelsen, som kan analysera köpbeteenden och dra nytta av data har större möjlighet att lyckas. De som dessutom kombinerar detta med ett starkt nätverk och bra produkt –och marknadsföringskunskap är de som kommer stå starkast  i konkurrensen om kunderna.

Vårt uppdrag är att effektivisera och utveckla våra kunders försäljning. Vi erbjuder helhetslösningar och stor kunskap om personalrekrytering.

Det finns en ständig efterfrågan på kompetenta försäljare och behovet av snabb och flexibel rekrytering är stor. Som rekryteringsexperter hjälper vi dig att hitta rätt typ av människor. Säljare som motiveras av stora utmaningar. Vi erbjuder hela paketet; erfarenhet, förståelsen av vad som utgör en bra säljare, en bred rekryteringsdatabas och förmågan att upptäcka riktig talang.

Med fokus på personlighet via digitala lösningar

I försäljning är personligheten en nyckelfaktor och därför träffar vi kontinuerligt nya kandidater personligen. Vi använder  dessutom en innovativ programvara för att bedöma den potentiella kandidatens lämplighet. Vi har koll på målmedvetna säljare över hela Sverige.

Kontakt