FRAMTIDEN ÄR HÄR

Att digitalisera verksamheten är ett måste för att vara konkurrenskraftig i framtiden. Att gå från vision till lönsamma affärer kräver experter som vågar uttrycka sina idéer, testa nya lösningar och ifrågasätta status quo. De bästa inom området är väldigt eftertraktade på marknaden och det är vår uppgift att leverera dem till dig. Vi hjälper er med kompetensförsörjning med hjälp av digitala lösningar.

Med rätt attityd är ingen utmaning för stor och de som kommer klara sig bäst i framtiden är de som dagligen överträffar sig själva, som tar sig an utmaningar och hittar nya vägar när de nått en återvändsgränd. Hos oss hittar du den här typen av IT-pionjärer.

Vår verksamhet inom IT består av två fokusområden – att skapa den bästa kundupplevelsen för slutkunderna och att hjälpa er, våra kunder, att hitta de bästa IT resurserna för era projekt och ert utvecklingsarbete. I år sysselsätter Barona IT 800 specialister i norden.

Vi hjälper er att skapa en bättre kundupplevelse

Förmågan att upprätthålla befintliga miljöer och ge användarstöd för applikationer och arbetsstationer är avgörande. I Sverige använder vi våra finska kollegors utveckling av digitala lösningar i kombination med vår erfarenhet inom rekrytering och bemanning för att skapa ett nätverk av IT-resurser som ser till att dessa centrala processer alltid fungerar smidigt.

När vi tillhandahåller våra tjänster så kombinerar vi våra lösningar som sträcker sig från bemanning och rekrytering i kombination med våra digitala lösningar till servicecenter i Europa.

Målet är en skräddarsydd lösning för varje kund. Vår uppgift är att optimera kundupplevelsen utan att kompromissa på produktiviteten.

Vi hjälper er att hitta rätt IT-resurser

Vi hittar de bästa talangerna för era digitaliseringsprojekt eller pågående utvecklingsbehov. Riktigt bra och kompetenta IT resurser är oftast det som är svårast för våra kunder att hitta på grund av den stora bristen på experter och specialister.

Via vårt breda nätverk och djupa fokus inom IT området kan vi hjälpa er att hitta kompetensen som ni behöver för era projekt och utvecklingsarbeten. Vi kan hitta enskilda experter eller hjälpa till att bemanna hela grupper och avdelningar.

Vi erbjuder kompetensförsörjning i ett format som fungerar bäst för er med hjälp av våra digitala lösningar. Vad kan vi göra för dig?

Leaders-Guide-To-Digital-Transformation-Barona-IT

IT

Blogg

Kontakt