Kundservice

Här väntar framtidens kundservice

En växande konsumentmakt, större transparens och en allt hårdare konkurrens gör att kundservice nu genomgår en stor förändring. När människor värderar köpupplevelser i högre grad än produkterna och en enda kundupplevelse kan nå miljoner andra konsumenter, kan kundservice fungera som antingen en konkurrensfördel eller som ett hinder för tillväxt. Konsumenternas möjligheter att idag enkelt sprida sina åsikter till omvärlden ger dem stor makt och vårt jobb är att förvandla detta till en konkurrensfördel.

Försäljning och  kundservice är två sidor av samma mynt

Vi tillhandahåller en säljorienterade och kanaloberoende kundservice som kan möta dina specifika behov. Våra skräddarsydda rekryterings –och bemanningslösningar förbättrar servicekvalitén, effektiviserar verksamheten och ökar värdet på ditt företag. Vårt mål är att du ska känna dig fullständigt trygg med att vi tar hand om dina kunder på bästa sätt.

Dygnet runt service och på flera språk

Vi är en betydande kundserviceaktör med 500 hängivna yrkesverksamma som tillhandahåller 24h-service i våra fyra servicecenter. Det skapar möjligheter för oss att hitta de absolut bästa inom yrket. Vår rekryteringsprocess är snabb och pålitlig. Vi använder oss av videointervjuer och kan även genomföra djupare utvärderingsprocesser vid behov. I de bästa fallen hittar vi rätt medarbetare inom en dag. Med rätt attityd är ingen utmaning för stor.

Business area is available in these services

Kontakt