Skip to content

SAMARBETEN

RÄDDA LIV PÅ ARBETSTID

Visste du att det går åt en påse blod i minuten dygnet runt, året om? Utan blod kan den sjukvård vi ofta tar för given inte bedrivas.

Vi på Barona tycker att det är viktIgt att bidra till ett hållbart samhälle och göra en insats när möjlighet finns. Därför uppmuntrar vi våra anställda, som kan, att ge blod på arbetstid i samarbete med GeBlods kampanj!

Personallösningar efter era behov och möjligheter! Utforska era alternativ nedan eller kontakta Baronas experter för konsultation. Tillsammans skapar vi framgång och tillväxt.

Rekrytering

Baronas rekryteringsprocess anpassas efter dina behov. Vi erbjuder smidig och flexibel service och hjälper dig att fatta rätt beslut.

Bemanning

Genom Baronas omfattande kandidatnätverk kan vi snabbt hitta rätt medarbetare för både långsiktiga och kortsiktiga behov.

Outsourcing

Baronas helhetsåtagande inom outsourcing gör din verksamhet mer flexibel och kostnadseffektiv. Ni fokuserar på er kärnverksamhet och låter oss ta hand om det vi är bäst på.

Digitala utbildningar

Maximera utveckling och effektivitet med flexibla, digitala utbildningar genom Barona.

Konsultation

Konsultation & tilläggstjänster – anpassade lösningar för er framgång.

Internationell rekrytering

Med över tio års erfarenhet av internationell rekrytering skapar vi hållbara alternativ för att möta den lokala kompetensbristen.

Vi hjälper dig hitta rätt

INTRESSERAD AV INTERNATIONELL REKRYTERING?

Sök