Skip to content

Barona öppnar kontor på Costa del Sol

Baronas nyöppnade kontor på Costa del Sol
default

Pressmeddelande

Barona öppnade ett nytt kontor för 200 personer på Costa del Sol – kapacitet för nästan 600 anställda i framtiden

Rekryterings-, Bemannings– och outsourcingföretaget Barona har öppnat ett nytt kontor i Spanien. Kontoret ligger i Mijas, nära Fuengirola. Det nya, moderna kontoret kommer att ge utrymme för 200 anställda, vilket ökar Baronans kapacitet på Costa del Sol till nästan 600 personer. De första anställda börjar arbeta i de nya lokalerna den 17 Juni.

Barona har för närvarande mer än 350 anställda som arbetar i ett servicecenter i Fuengirola. Centret erbjuder servicedesk och kundservice på svenska, finska och engelska, exempelvis till teleoperatörer samt företag inom energi- och finanssektorn. Barona är den största privata arbetsgivaren i Fuengirola och den näst största arbetsgivaren efter Fuengirola stad.

Historia

”Vi har varit verksamma på Costa del Sol sedan 2008 och vår verksamhet har vuxit stadigt. Behovet av outsourcad kundservice har förblivit stabilt under de utmanande åren, och vi tror att efterfrågan kommer att öka med den ekonomiska uppgången. När distansarbete har blivit vanligare har behovet av experttjänster också ökat. Vi uppskattar att det nya kontoret kommer att vara fullt inom 2–3 år,” säger Lassi Määttä, VD för Barona.

De nybyggda lokalerna inkluderar en bastu, en biograf och en takterrass. Lokalerna har också olika funktionella enheter och bekväma relaxavdelningar.

Vision

Många drömmer om att arbeta utomlands. Genom Barona har många tagit denna möjlighet. Det finns ett behov av svensktalande experter i kontaktcentret samt finsktalande experter.

”Jobben på vårt servicecenter på Costa del Sol är mycket populära. Vi får alltid många jobbansökningar. Det finns en stor skandinavisk gemenskap här som är lätt att komma till. Vi erbjuder hjälp och råd till dem som flyttar hit för att anpassa sig. Vi lämnar ingen ensam,” säger Marianne Eliasson, chef för Service Center Spanien.

Förutom Spanien har Barona servicecenter i Sverige, Finland och Polen. Företaget är också delägare i ett servicecenter i Nordmakedonien. Läs mer om kundservice hos Barona.

Bild från Baronas nyöppnade kontor på Costa del Sol

Intresserad av att outsourca kundservice eller service desk?

Arbetsliv Nyheter Pressmeddelande

Sök