Skip to content
Två personer interagerar i en informell miljö. Den ena har ryggen vänd mot den andre, som håller upp handen.

FÖR JOBBSÖKANDE

Här skapas framtiden

Välkommen till Barona.se – din plattform för jobbsökande!

Är du på jakt efter ditt drömjobb? Då har du kommit till rätt plats! På Barona.se strävar vi efter att matcha kompetenta jobbsökare med spännande och givande karriärmöjligheter. Vi förstår vikten av att hitta rätt arbetsplats som passar dina kunskaper och ambitioner, och vår plattform är utformad för att underlätta den processen.

Vi på Barona.se vet att varje jobbsökare är unik och har sina egna mål och behov. Oavsett om du är en erfaren yrkesperson eller just har påbörjat din karriärresa, har vi verktygen och resurserna för att hjälpa dig. Genom att du klickat på fliken ”För jobbsökare” tar du första steget mot att hitta ditt drömjobb.

Vår sida för jobbsökare är en sammanfattning av de olika steg du kan ta för att förbättra dina chanser att lyckas i jobbsökandet. Här hittar du tips och råd om allt från att skapa en imponerande ansökningshandling till att förbereda dig inför anställningsintervjuer. Vi förstår att en välskriven personlig presentation, ett övertygande personligt brev och en professionellt utformad CV är avgörande för att få arbetsgivarens uppmärksamhet.

hannah står i en solig hamn med sin tlefon i hamnen, hon vinkar och ler

Ditt nästa steg i karriären?

Om du vill veta mer om hur du kan förbereda dig för ditt nästa steg i karriären kan du klicka vidare för att läsa mer om våra resurser för att skriva personliga brev och CV. Vi erbjuder också rådgivning och handledning för att hjälpa dig att nå dina karriärmål.

Vi på Barona.se är här för att stödja dig under hela processen. Vi strävar efter att vara din pålitliga partner och guide i din strävan efter det perfekta jobbet. Så varför vänta? Ta det första steget mot din framtida karriär idag genom att klicka på ”För jobbsökare” och utforska våra resurser för att få det stöd du behöver för att nå dina mål.

Vad vill du veta mer om?

CV

Hur gör jag för att få till ett bra CV? Vilken typ av CV passar mig? Vad ska jag inkludera och vad kan jag skippa?

Barona som arbetsgivare

Hur är det att arbeta på Barona? Vad kan jag som arbetssökande förvänta mig?

Arbetsintervju

Vad ska jag ha på mig? Vad kommer de fråga? Ska jag förbereda något?

Personligt brev

Vad är ett personligt brev till för? Hur personligt ska det vara? Vad vill de veta?

Lediga jobb

Vi har flera lediga tjänster inom olika branscher. Kolla in vår sida med lediga jobb för att se alla lediga tjänster!

Sök