Skip to content
Illustration photo - Job interview in the Nordics. Man standing at a desk, with a laptop in front of him and preparing for a job interview.

AFFÄRSOMRÅDEN

Här skapas framtiden

Vi är stolta över att vara verksamheters pålitliga partner, och erbjuda omfattande affärsområden som sammantaget stöder företagets framgång. Oavsett vilken bransch ni verkar inom, har vi expertisen och resurserna för att hjälpa er att möta era specifika behov inom IT, HR, finans, industri, kundservice och mer! Läs mer nedan eller besök vår sida för konsultation för vidare hjälp.

Barona är en ledande leverantör av arbetsmarknadstjänster och erbjuder exempelvis skräddarsydda lösningar för att optimera din verksamhet. Oavsett vilket affärsområde du verkar inom, så kan vi hjälpa dig att hitta rätt kompetens och resurser för att nå dina mål.

Besök våra olika undersidor för vidare information om varje affärsområde och hur vi kan hjälpa just din verksamhet att nå framgång. Vi ser fram emot att samarbeta med dig och således bidra till din framgångsrika affärsresa.

Varför samarbeta med Barona?

  1. Anpassningar efter Dina Behov
    Vi skräddarsyr alltid vår hjälp utifrån våra kunders behov för varje rekrytering, oavsett om det handlar om tillfälliga eller mer långsiktiga lösningar. Du kan antingen rekrytera medarbetare direkt till din organisation eller anställa dem genom oss. Vi är väl insatta i de mest effektiva rekryteringsstrategierna och delar gärna med oss av vår kunskap.
  2. Effektiv Marknadsföring
    Rekrytering är vidare ett utmärkt sätt att marknadsföra ditt företag. Inom många branscher pågår en sammantaget tuff konkurrens för att locka de främsta experterna och talangerna. En målinriktad marknadsföringskampanj är ett effektivt sätt att dra uppmärksamhet till sig och således skapa en positiv bild av tillväxt och anställning av nya talanger.
  3. Specifik Branschkompetens
    När du tar hjälp av Barona kommer du alltid att ha kontakt med en expert inom ditt område. Alla våra rekryterare är specialiserade inom en specifik bransch och har i och med detta personlig arbetslivserfarenhet inom det område där de rekryterar. Vi lägger stor vikt vid att tala våra kunders språk.

Vad säger våra kunder?Nedåtpekande finger
Nedan hittar du ett par av våra Samarbetspartners. Du kan även läsa flera av våra partners erfarenheter med Barona på vår sida för samarbeten.

Dekorativ bild av en ung man som gör tricks med en cykel.

Kontakta oss

Andreas Wiesel
Andreas Wiesel Business Development Director
+46 70 787 98 02

Vill du bli kontaktad?

Carina Stjernström
Carina Stjernström Client & Solutions Manager
+46 70 836 33 36
Camilla Arvidsson
Camilla Arvidsson Area Manager /Teknik & installation
+46 735 402 796
Katja Löfström
Katja Löfström Client & Solutions Manager, Social and Healthcare Services
+46 70 731 70 57
Johan Rinaldo
Johan Rinaldo Client & Solutions Manager
+46734-22 88 14
Matilda Kullengren
Matilda Kullengren Client & Solutions Manager
+46 76 575 88 04
Mattias Molin
Mattias Molin Consultant Manager/ Teknik & installation
+46 73 523 08 90

Finanstjänster för ekonomisk stabilitet


En sund ekonomi är avgörande för långsiktig framgång. Våra finanstjänster innefattar ekonomisk planering, redovisning och controlling, samt finansiell rådgivning och analys. Vi kan hjälpa er att optimera er ekonomiska hantering och således fatta välgrundade beslut för att säkerställa er ekonomiska stabilitet.

IT-tjänster för digital framgång

I den digitala eran är IT i synnerhet en avgörande faktor för framgång. Vår expertis inom IT-tjänster sträcker sig från systemutveckling och support till likaså nätverk och infrastruktur. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som hjälper er att optimera er tekniska infrastruktur och samtidigt driva digital innovation.

Industriella lösningar för ökad effektivitet

Inom industrisektorn är effektivitet och kvalitet avgörande. Vi erbjuder industriella lösningar som sträcker sig från personalbemanning och arbetsmiljö till processoptimering samt logistikhantering. Vårt mål är att hjälpa er att öka er produktivitet, och samtidigt förbättra er konkurrenskraft och uppnå operativ excellens.

HR-lösningar för effektiv personalhantering


Mänskliga resurser är hjärtat i varje organisation. Vi erbjuder en rad HR-lösningar som omfattar rekrytering, personaladministration, kompetensutveckling samt personalledning. Med vårt stöd kan ni skapa en engagerad och produktiv arbetsstyrka samt uppnå era strategiska HR-mål

Kundservicetjänster för enastående kundupplevelser

Kundservice är nyckeln till att bygga starka relationer och således lojala kunder. Våra kundservicetjänster omfattar både inkommande och utgående kommunikation, support samt hantering av kundärenden. Vi kan hjälpa er att leverera enastående kundupplevelser och bygga ett starkt varumärke.

Kontakta oss för skräddarsydda företagslösningar


Barona är er pålitliga partner som kan stödja er inom exempelvis IT, HR, finans, industri, kundservice och mycket mer. Vårt erfarna team arbetar tätt tillsammans med er för att förstå era unika behov och erbjuda skräddarsydda lösningar som ger er en konkurrensfördel. Kontakta oss idag för att ta nästa steg mot en framgångsrik framtid för ert företag.

Sök