Skip to content
Bild på en person som svarar på frågor via telefon.

KUNDSERVICELÖSNINGAR

Flexibla kundservicelösningar för dina behov

Idag är en bra kundupplevelse och kundservice viktigare än någonsin. Kundservice får ta större plats inom företag som ett resultat av ett ökat fokus på slutkunden. Vi är experter på kundservice och erbjuder flexibla kundservicelösningar genom bemanning, rekrytering och outsourcing. Med vår gedigna erfarenhet och vårt tjänsteutbud kan vi skräddarsy en lösning som passar just er. Genom att förbättra både kvalitet och effektivitet i verksamheten hjälper vi er att stärka både varumärke och kundlojalitet.

Vårt mål är att du ska känna dig fullständigt trygg med att vi tar hand om dina kunder på bästa sätt.

Vi arbetar med välkända uppdragsgivare inom B2B och B2C inom en rad olika branscher. Kontakta oss för att höra hur vi kan hjälpa dig att lyckas genom att skapa framtidens kundservice!

Kundservicelösningar som skapar resultat

Barona erbjuder organisationer med högt ställda krav ett partnerskap där vi löser kundservicebehoven oavsett vilken sourcingstrategi företaget valt. Vi hjälper kunder som har tydlig inhouse-strategi med t ex utbildning, systemstöd, rekrytering, bemanning och strategisk rådgivning. Här tar ni som företag själva ansvar för resultatet i produktion och vi stöttar där ni anser att ni behöver expertstöd.

Företag som vill ha resultatgaranti som t ex kontinuerligt garanterade försäljningsresultat, höga NKI:er och garanterad servicenivå erbjuder vi outsourcing. Här ger vi garanterad måluppfyllelse genom tydliga och styrande prismodeller. I en outsourcingrelation med Barona får man som företag strategisk rådgivning samt möjlighet att möta förändringar som digitalisering och AI-utvecklingen på ett tryggt sätt. Affärsrelationen bygger på tät dialog där kundserviceleveransen är tätt kopplad till ert företags övergripande målsättningar och det finns tydlig resultatstyrning. Vår unika datadrivna kundutvecklingsmodell med avancerad teknologi som t ex Speech Analytics ger tydliga kundinsikter och hjälper er som företag att utvecklas bortom kundserviceorganisationen.

Vi arbetar med välkända uppdragsgivare inom B2B och B2C inom en rad olika branscher.

Rekrytering inom kundservice och support

Som ett rekryteringsbolag har vi en unik fördel när det gäller att hitta rätt kandidater genom att använda avancerat systemstöd i vår rekryteringsprocess. Vi lägger stor vikt vid kompetensfokus och vår omfattande erfarenhet av att rekrytera personal inom kundservice och support gör att vi har djup kunskap om dessa profiler.

Vi har kontinuerligt flera pågående rekryteringsuppdrag och vi driver också en egen outsourcingverksamhet. Detta innebär att vårt nätverk av kandidater är omfattande, vilket ger oss en utmärkt startpunkt för att hitta just den profil som ditt företag söker.

Vi är stolta över våra förmåga och expertis när det gäller att matcha rätt kandidater till rätt positioner inom kundservice och support. Genom att dra nytta av vår erfarenhet och vårt stora nätverk kan vi optimera rekryteringsprocessen och säkerställa att vi identifierar de mest passande kandidaterna för ditt företags behov.

Låt oss hjälpa dig att hitta rätt kandidat och bygga upp en stark och effektiv kundservice- och supportavdelning. Vi ser fram emot att samarbeta med dig och leverera en framgångsrik rekryteringslösning.

Varför samarbeta med Barona?

  1. Anpassningar efter Dina Behov
    Vi skräddarsyr alltid vår hjälp utifrån våra kunders behov för varje rekrytering, oavsett om det handlar om tillfälliga eller mer långsiktiga lösningar. Du kan antingen rekrytera medarbetare direkt till din organisation eller anställa dem genom oss. Vi är väl insatta i de mest effektiva rekryteringsstrategierna och delar gärna med oss av vår kunskap.
  2. Effektiv Marknadsföring
    Rekrytering är vidare ett utmärkt sätt att marknadsföra ditt företag. Inom många branscher pågår en sammantaget tuff konkurrens för att locka de främsta experterna och talangerna. En målinriktad marknadsföringskampanj är ett effektivt sätt att dra uppmärksamhet till sig och således skapa en positiv bild av tillväxt och anställning av nya talanger.
  3. Specifik Branschkompetens
    När du tar hjälp av Barona kommer du alltid att ha kontakt med en expert inom ditt område. Alla våra rekryterare är specialiserade inom en specifik bransch och har i och med detta personlig arbetslivserfarenhet inom det område där de rekryterar. Vi lägger stor vikt vid att tala våra kunders språk.

Vad säger våra kunder?Nedåtpekande finger
Nedan hittar du ett par av våra Samarbetspartners. Du kan även läsa flera av våra partners erfarenheter med Barona på vår sida för samarbeten.

Dekorativ bild av en ung man som gör tricks med en cykel.

Bemanning inom kundservice och support

Att använda bemanningslösningar kan ge flera fördelar för er organisation. Det kan handla om att sprida kostnader, minska osäkerheten kring att anställa permanent personal, och skapa skalbarhet för att hantera situationer som säsongstoppar, kampanjer eller organisationsförändringar.

När ni väljer att bemanna med konsulter från Barona kan ni vara trygga med att ni får tillgång till rätt kompetens som är väl förberedd för att erbjuda era kunder bästa möjliga service. Våra konsulter genomgår en serviceutbildning innan de sätts i uppdrag för att säkerställa att de har rätt färdigheter och kunskaper.

Vi förstår vikten av att erbjuda enastående kundservice och att leverera den på ett konsekvent sätt. Genom att investera i serviceutbildning för våra konsulter säkerställer vi att de är väl rustade att möta era kunders behov och förväntningar. Detta inkluderar att ha rätt kommunikationsförmåga, förmågan att lösa problem och att vara professionella och engagerade i sitt arbete.

Genom att bemanna med våra kompetenta konsulter kan ni dra nytta av deras specialistkunskaper samtidigt som ni får den flexibilitet och skalbarhet som behövs för att hantera förändringar i er verksamhet. Vi är stolta över att kunna erbjuda er en kvalitativ bemanningslösning och kundservicelösningar som hjälper er att leverera enastående service till era kunder.

Outsourcing av kundservice och support

Barona har en gedigen historia som outsourcingpartner inom en mänga olika branscher, vilket har gett oss djupgående expertis för att kunna erbjuda konkurrenskraftiga priser och kostnadseffektiva lösningar. Genom att samarbeta med oss kan ni spara på driftskostnader och optimera er verksamhet.

Vi förstår att varje organisation har unika behov och mål. Därför strävar vi efter att erbjuda skräddarsydda kundservicelösningar som är anpassade efter era specifika krav. Genom att samarbeta tätt med er och vara transparenta i vår verksamhet och kommunikation kan vi skapa långsiktiga partnerskap som gynnar båda parter.

Vårt fokus sträcker sig bortom att bara få er kundservice att fungera. Vi är engagerade i att utveckla er organisation mot bättre lönsamhet och högre kundlojalitet. Med vår gemensamma expertis och erfarenhet kan vi tillsammans arbeta för att förbättra er lönsamhet genom att effektivisera processer, förbättra kundupplevelsen och öka er konkurrenskraft på marknaden.

Vi är övertygade om att genom att välja oss som er outsourcingpartner kommer ni att dra nytta av vår expertis, flexibilitet och kostnadseffektiva lösningar. Låt oss tillsammans skapa en framgångsrik och lönsam framtid för er organisation.

Kontakta oss

Johan Rinaldo
Johan Rinaldo Client & Solutions Manager
+46734-22 88 14
Carina Stjernström
Carina Stjernström Client & Solutions Manager
+46 70 836 33 36

Vill du bli kontaktad?

Sök