Skip to content
En kvinna med afrohår går på stranden.

BEMANNING

Bemanningsföretag som står vid din sida

Bemanning är en flexibel lösning för att få in precis den extra resurs ni behöver. Sammanfattningsvis, det innebär att personalen är anställd av Barona, men arbetar för dig som kund. Samarbete med ett bemanningsföretag är en utmärkt lösning för att täcka tillfälliga behov eller när du själv inte kan anställa. Vi är experter på att optimera personalresurser och arbetsscheman vid en varierande arbetsbelastning. Genom vårt omfattande kandidatnätverk kan vi snabbt hitta rätt medarbetare för både långsiktiga och kortsiktiga behov, således en effektiv bemanning.

Vi på Barona förstår vikten av flexibilitet och skapar därför skräddarsydda bemanningslösningar för att möta våra kunders behov. Med vår bemanningslösning kan du dra nytta av att personalen är anställd av oss på Barona, samtidigt som de arbetar för dig som kund. Detta innebär att du får tillgång till kompetent och pålitlig personal utan att behöva hantera anställningsprocessen. Vi erbjuder även en smidig och flexibel service och hjälper dig att fatta rätt beslut.

Varför samarbeta med Barona?

 1. Effektiv marknadsföring
  Bemanning är ett bra sätt att stärka upp ditt team och således organisationen. Inom många branscher pågår det dessutom en tuff kamp för att locka de främsta experterna och talangerna. En välriktad marknadsföringskampanj är ett effektivt sätt att skapa uppmärksamhet och följaktligen sprida en positiv bild om att växa och anställa nya talanger.
 2. Specifik branschkompetens
  När du tar hjälp av Barona kommer du alltid att ha kontakt med en expert inom ditt område. Alla våra rekryterare är specialiserade på en specifik bransch och har personlig arbetserfarenhet inom området där de rekryterar. Vi lägger stor vikt vid att prata våra kunders språk.
 3. Dina behov är vår prioritet
  Barona erbjuder alltid våra kunder den hjälp de behöver för varje rekrytering, oavsett om det handlar om tillfälliga eller mer långsiktiga lösningar. Vi kan antingen rekrytera personalen direkt till er eller vara anställda via bemanningsföretag. Vi har koll på de mest effektiva rekryterings-strategierna och delar gärna med oss ​​av vår kunskap.
 4. Det du söker, där du söker det
  Bemanning Göteborg, Bemanning undersköterska eller rekrytering och bemanning? Vad du än söker hjälper vi till att hitta rätt lösning! Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun, Piteå, strömsund och dessutom har vi medarbetare över hela Sverige.

Vad säger våra kunder?Nedåtpekande finger
Nedan hittar du ett par av våra Samarbetspartners. Du kan även läsa flera av våra partners erfarenheter med Barona på vår sida för samarbeten.

Dekorativ bild på två personer som ler och går på en gata med ljusa byggnader i bakgrunden.

Kontakta oss

Andreas Wiesel
Andreas Wiesel Business Development Director
+46 70 787 98 02
Johan Rinaldo
Johan Rinaldo Client & Solutions Manager
+46734-22 88 14

Vill du bli kontaktad?

Hur fungerar bemanning?

 1. Vi tar arbetsgivaransvaret
  Bemanning innebär att konsulten är anställd av oss, som således tar hela arbetsgivaransvaret. Exempelvis, en konsultchef på Barona blir medarbetarens närmsta chef och även din kontaktperson. Ni får med andra ord hjälp med delar som personalansvar, löneadministration, utveckling och uppföljning. På Barona prioriterar vi konsultens välbefinnande och utveckling och följer de kollektivavtal som omfattar alla anställningar.
 2. Uppföljning
  Vi genomför regelbundna månadsavstämningar med våra konsulter och kunder. Eftersom arbetslivet och våra arbetssätt ständigt utvecklas och förändras, anpassar vi oss kontinuerligt. Till exempel justerar vi granskningsintensiteten för att matcha våra kunders behov.
 3. Nätverk av kvalificerade kandidater
  Genom att utnyttja vårt omfattande nätverk av kvalificerade kandidater kan vi snabbt hitta rätt medarbetare för både kort- och långsiktiga behov. Vi matchar deras kompetens och erfarenhet mot rollen och säkerställer att de passar in i din arbetsmiljö och företagskultur. Vårt mål är att underlätta för dig genom att erbjuda pålitliga och flexibla bemanningslösningar. Vi tar hand om all personaladministration, inklusive löner, försäkringar och andra administrativa uppgifter, vilket ger dig mer tid att fokusera på din kärnverksamhet.
 4. Behovsampassat
  Oavsett om du behöver temporärt stöd eller vill utforska möjligheterna med långsiktig bemanning, kan du lita på oss för att leverera skräddarsydda lösningar som passar dina unika behov. Kontakta oss idag så hjälper vi dig att skapa den flexibilitet du behöver för att driva din verksamhet framåt.

Sök