Skip to content
Dekorativ bild av en kvinna som sitter med en bärbar dator och ler i en trendig inredning.

REKRYTERING

Rekryteringsföretag med rätt verktyg och kvalitetssäkrad process

Funderar ditt företag på rekrytering? Vi har varit verksamma inom rekryteringsbranschen sedan 1999 och har erfarenhet från flera olika branscher där vi arbetat med hundratals olika kunder. Om du letar efter en pålitlig och trovärdig partner för dina rekryteringsbehov, låt oss hjälpa dig! Rekrytering är det vi på Barona kan allra bäst. För att bibehålla vår höga kvalitet jobbar vi ständigt med intern kunskapsutveckling och välkomnar moderna verktyg under arbetsprocesser. Allt för att hålla oss uppdaterade i denna spännande och dynamiska bransch.

Med oss ​​får du tillgång till marknadens bästa digitala rekryteringsverktyg i form av videointervjuer, digital referenstagning och beprövade personlighets- och kompetenstest. Samtidigt kan Barona hjälpa dig att stärka ditt varumärke genom att skapa marknadsföringskampanjer parallellt med rekryteringsprocessen. Dessutom har vi en utarbetad rekryteringsprocess som anpassas efter dina behov. Hos oss kan du köpa en hel rekryteringsprocess, samtidigt som vi erbjuder att hantera delar av processen eller ett search uppdrag. Vi erbjuder även en smidig och flexibel service och hjälper dig att fatta rätt beslut.

Varför samarbeta med Barona?

 1. Vi formar oss efter kundens behov
  Barona erbjuder dig som kund den hjälp du behöver för varje rekrytering. I själva verket kan det handla om både tillfälliga och mer långsiktiga lösningar. Din nya medarbetare kan vara anställd via direktrekrytering till din organisation men även bli anställd som konsult genom oss. Vi utformar en effektiv och likaså kvalitativ rekryteringsstrategi som passar just dig. Sammanfattningsvis: Rådfråga oss gärna!
 2. Effektiv marknadsföring
  I synnerhet är det kandidaternas marknad just nu. För att sticka ut som arbetsgivare krävs följaktligen det där lilla extra. Således, att lyfta ditt företag och tydliggöra det som gör att just ni sticker ut för att motivera de främsta experterna och talangerna är a och o. En välriktad marknadsföringskampanj generar god uppmärksamhet och ger samtidigt en fantastisk möjlighet att sprida en positiv företagsbild.
 3. Specifik branschkompetens
  Med Barona som samarbetspartner har ni ständig kontakt med en områdesexpert. Rekryterarna är specialiserade och besitter djup kunskap, samt har goda kontakter inom just er bransch. Vi lägger avgörande vikt i att förstå våra kunder och vilka behov och utmaningar som finns i varje enskilt fall.

Vad säger våra kunder?Nedåtpekande finger
Nedan hittar du ett par av våra Samarbetspartners. Du kan även läsa flera av våra partners erfarenheter med Barona på vår sida för samarbeten.

Dekorativ bild på två personer som ler och går på en gata med ljusa byggnader i bakgrunden.

Kontakta oss

Andreas Wiesel
Andreas Wiesel Business Development Director
+46 70 787 98 02
Johan Rinaldo
Johan Rinaldo Client & Solutions Manager
+46734-22 88 14

Vill du bli kontaktad?

Är rekrytering rätt val?

 1. Vi möter ditt återkommande rekryteringsbehov
  I många organisationer är det nödvändigt att rekrytera rätt kompetens kontinuerligt. Barona tillhandahåller rekryteringstjänster för roller inom olika områden i syfte att säkerställa effektiv tillgång till kompetens när det behövs mest.
 2. Krävande rekryteringar & searchuppdrag
  Arbetsmarknaden har ändrats drastiskt de senaste åren och konkurrensen om talangerna gör att traditionella sätt att rekrytera kompetenta medarbetare och chefer följaktligen inte längre räcker. På Barona utför vi searchuppdrag inom IT, försäljning, ledning och ingenjörsområdet.
 3. Stora rekryteringsprojekt
  Tillväxt, nya avdelningar eller flytt och uppstart av en verksamhet till att kräva att organisationen lyckas rekrytera många nya medarbetare. På Barona har vi gjort ett antal större projekt där organisationens egen kompetens eller tid inte varit tillräckligt för att hantera ett stort antal rekryteringar.

Sök