Skip to content

KONSULTATION

Våra konsultationstjänster: Optimering av personal­lösningar för din framgång

Barona erbjuder skräddarsydda lösningar som hjälper våra partners att hitta den bästa personalen för att stärka sin verksamhet och samtidigt uppnå sina mål. Vi förstår att varje företag har unika behov och krav när det gäller rekrytering och personalhantering. Därför erbjuder vi konsultationstjänster med lösningar anpassade efter dina specifika behov. Vi arbetar nära tillsammans med dig för att förstå din verksamhet, dess kultur och de egenskaper som är viktiga för att framgångsrikt integrera nya medarbetare.

Vårt erfarna team av konsulter är experter inom personal­lösningar och har samtidigt omfattande kunskap om olika branscher och yrkesroller. Tillsammans kan vi utvärdera olika lösningar och följaktligen anpassa din unika framgångsstrategi. Genom att använda avancerade metoder och verktyg för urval och bedömning identifierar vi således noggrant kandidater som matchar dina specifika krav och förväntningar.

Vi erbjuder ett brett utbud av konsulttjänster som kan hjälpa dig genom hela rekryteringsprocessen, från att definiera behovet i organisationen och skapa en effektiv platsannons till att genomföra intervjuer, bedöma kandidater och stödja i beslutsfattandet. Vi kan också hjälpa dig att utforma en framgångsrik introduktion för att säkerställa att de nya medarbetarna snabbt kan anpassa sig till sin nya roll och arbetsmiljö.

Som er partner är vårt mål huvudsakligen att hjälpa dig att hitta de mest kompetenta och passande medarbetarna som kan bidra till din organisations framgång. Kort sagt strävar vi efter att bygga långsiktiga partnerskap och att vara en pålitlig resurs för dina kompetensbehov.

I behov av konsultation?

Hur kontaktar jag er angående konsultation?

  1. Besök vår kontakt-sida för att hitta ett kontor nära dig och en kontaktperson att träffa!
  2. Du hittar email och telefonnummer till Baronas medarbetare på sidan ”våra kontor”!
  3. Fyll i ett av våra formulär! (Till exempel här➡️)

Fördelar med att använda Barona som partner

Konsultation om Anpassningar efter Dina Behov

Vi skräddarsyr alltid vår hjälp utifrån våra kunders behov för varje rekrytering, oavsett om det handlar om tillfälliga eller mer långsiktiga lösningar. Du kan antingen rekrytera medarbetare direkt till din organisation eller anställa dem genom oss. Vi är väl insatta i de mest effektiva rekryteringsstrategierna och delar gärna med oss av vår kunskap.

Konsultation om Effektiv Marknadsföring

Rekrytering är vidare ett utmärkt sätt att marknadsföra ditt företag. Inom många branscher pågår en sammantaget tuff konkurrens för att locka de främsta experterna och talangerna. En målinriktad marknadsföringskampanj är ett effektivt sätt att dra uppmärksamhet till sig och således skapa en positiv bild av tillväxt och anställning av nya talanger.

Konsultation om Specifik Branschkompetens

När du tar hjälp av Barona kommer du alltid att ha kontakt med en expert inom ditt område. Alla våra rekryterare är specialiserade inom en specifik bransch och har i och med detta personlig arbetslivserfarenhet inom det område där de rekryterar. Vi lägger stor vikt vid att tala våra kunders språk.

Våra tjänster för ditt företag

Rekrytering

Vår rekryteringsprocess anpassas alltid efter dina behov. Vi erbjuder smidig och flexibel service och hjälper dig att fatta rätt beslut.

Bemanning

Genom Baronas omfattande kandidatnätverk kan vi snabbt hitta rätt medarbetare för både långsiktiga och kortsiktiga behov.

Outsourcing

Baronas helhetsåtagande inom outsourcing gör din verksamhet mer flexibel och kostnadseffektiv. Ni fokuserar på er kärnverksamhet och låter oss ta hand om det vi är bäst på.

Digitala utbildningar

Maximera utveckling och effektivitet med flexibla, digitala utbildningar genom Barona.

Konsultation

Konsultation & tilläggstjänster – anpassade lösningar för er framgång.

Internationell rekrytering

Med över tio års erfarenhet av internationell rekrytering skapar vi hållbara alternativ för att möta den lokala kompetensbristen.

Sök