Skip to content
Dekorativ bild som föreställer två män i ett handslag under en arbetsintervju.

VANLIGA FRÅGOR OM BARONAS SÖKPROCESS

Vad undrar du?

Välkommen till vår sida för jobbsökande! Här har vi samlat svaren på de vanligaste frågorna vi får från personer som är intresserade av att arbeta med oss. Vår målsättning är att göra din jobbsökningsprocess så enkel och transparent som möjligt. Oavsett om du undrar över hur du bäst förbereder ditt CV, vad du kan förvänta dig under en intervju, eller hur du kan uppdatera din ansökan, har vi svaren för dig.

Vi förstår att jobbsökning kan vara en utmanande process, fylld med frågor och osäkerhet. Därför vill vi ge dig all information du behöver för att känna dig trygg och informerad genom varje steg i din ansökningsprocess. Nedan hittar du svar på allt från hur och när du ska lämna ut referenser, till hur du registrerar ett konto hos oss för att söka jobb. Vi täcker även frågor kring arbetslivserfarenhet, hur du hanterar din profil på våra sidor, och vad du kan göra om du inte fått återkoppling på en ansökan.

Vårt mål är att stödja dig i din karriärutveckling och hjälpa dig att hitta din nästa möjlighet. Om du har ytterligare frågor som inte besvaras här, tveka inte att kontakta oss direkt. Vi är här för att hjälpa dig att lyckas i din jobbsökning och ser fram emot att möjliggöra din nästa karriärsteg.

Läs dessutom våra rekryterares tips om hur man söker jobb.

Ritat sambandstecken
Två kvinnor som samtalar under en arbetsintervju.

När du skickat in en ansökan ska få ett mail där vi bekräftar att vi mottagit din ansökan. Får du inte detta email så ber vi dig kontakta ansvarig rekryterare så hjälper vi dig. Du kan hitta ansvarig rekryterare för tjänsten du sökt i jobbannonsen på vår hemsida. Lycka till!

På grund av GDPR kan vi inte ta emot ansökningar via mail. Ansökningar måste gå igenom våra lediga tjänster eller ”spontanansökan” .

Konkurrensen om jobben kan vara hög, och vi matchar kandidater baserat på specifika krav från arbetsgivarna. Fortsätt söka och se till att ditt CV och personliga brev är väl anpassade till varje jobbannons.

Det beror helt på vilken roll du söker. I vissa roller krävs ingen speciell arbetslivserfarenhet, medans andra roller kräver en viss typ av arbetslivserfarenhet. Läs annonsen och kolla om du är kvalificerad, känner du dig osäker kan du alltid kontakta ansvarig rekryterare.

Du kan söka hur många tjänster du vill!

Dekorativ bild av en kvinna som sitter framför en datorskärm och skriver på sitt CV.

Har du generella frågor om att söka jobb?

Fler frågor? Kontakta oss👇🏼

Elin Nilsson
Elin Nilsson Recruiter & Consultant Manager / Kundservicelösningar
+4672 511 21 20
Katja Löfström
Katja Löfström Client & Solutions Manager, Social and Healthcare Services
+46 70 731 70 57
Agnes Hildén
Agnes Hildén Tech Recruiter
+46 72 078 02 30

Sök