Skip to content
Image of two persons preparing their CVs in front of their laptops

FÖR FÖRETAG

Utrymme för tillväxt

Vill du att någon förenklar saker för dig och samtidigt jämnar ut hinder på vägen till tillväxt? När du söker en stark och effektiv partner, är Barona svaret. Vi gör dessutom din värld mer förutsägbar, förenklar det komplicerade och eliminerar hinder för tillväxt från historien. Barona säkerställer dessutom kontinuitet och stabilitet för ditt företag under säsongsmässiga svängningar.

Ditt företag förtjänar att växa. Tillsammans blickar vi framåt, drömmer stort och sätter ambitiösa mål. När det är dags att agera, så agerar vi kraftfullt. Vi bygger en värld med hjälp av teknologi och mod, där alla har frihet att växa enligt sina egna villkor. För skräddarsydda lösningar och hjälp att navigera olika alternativ av personallösningar kan du dra nytta av vår konsultationstjänst!

På följande sida får du en inblick och introduktion till Baronas olika personallösningar. Vi hjälper gärna till med att hitta rätt lösning och utforska samtliga alternativ som kan vara relevanta för er!

Vad tror vi på?

  1. Människan
    Det är människor som utför förtjänstfulla handlingar, följaktligen inte företagen. Vi tror kort sagt på människan som en tidlös superkraft. Följaktligen främjar vi varje individs unikhet och värnar om den fantastiska påverkan som finns inom oss alla.
  2. Teknologi
    När teknologi och data möter människan, skapar vi något extraordinärt i vardagen. Istället för att enbart beundra detta samspel, utforskar vi det samtidigt och skapar nytt. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi innovativa tjänster och plattformar som löser tillväxthinder.
  3. Mod
    Vi har alltid trott att framgång kommer till de som vågar agera- I synnerhet de modiga . Följaktligen hjälper vi våra kunder att övervinna rädsla och kliva över tröskeln till mod. Mod handlar om öppenhet, samarbete och likaså delat ansvar.

Våra tjänster för ditt företag

Rekrytering

Vår rekryteringsprocess anpassas alltid efter dina behov. Vi erbjuder smidig och flexibel service och hjälper dig att fatta rätt beslut.

Bemanning

Genom Baronas omfattande kandidatnätverk kan vi snabbt hitta rätt medarbetare för både långsiktiga och kortsiktiga behov.

Outsourcing

Baronas helhetsåtagande inom outsourcing gör din verksamhet mer flexibel och kostnadseffektiv. Ni fokuserar på er kärnverksamhet och låter oss ta hand om det vi är bäst på.

Digitala utbildningar

Maximera utveckling och effektivitet med flexibla, digitala utbildningar genom Barona.

Konsultation

Konsultation & tilläggstjänster – anpassade lösningar för er framgång.

Internationell rekrytering

Med över tio års erfarenhet av internationell rekrytering skapar vi hållbara alternativ för att möta den lokala kompetensbristen.

Sök