Skip to content
Image of two persons preparing their CVs in front of their laptops

FÖR FÖRETAG

Utrymme för tillväxt

Vill du att någon förenklar saker för dig? Jämna ut hinder på vägen till tillväxt?
När du vill ha en stark och effektiv partner är Barona lösningen. Vi gör din värld mer förutsägbar, det komplicerade enkelt och raderar hindren för tillväxt från historien. Barona ser även till att ditt företag inte bromsas av säsongsväxlingar.

Ditt företag ska få växa. Tillsammans blickar vi långt framåt, drömmer modigt och sätter ambitiösa mål. När det är dags att agera, agerar vi verkligen. Vi bygger världen med teknologi och mod, där alla har mer frihet att växa på sina egna villkor.

Vad tror vi på?

  1. Människan
    Företag utför inte förtjänstfulla handlingar, det är människor som gör det. Vi tror att människan är en tidlös superkraft. Vi befrämjar varje individs unikhet och värnar om den fantastiska påverkan som finns inom oss alla.
  2. Teknologi
    När teknologi och data möter människan står vi inför något stort. Istället för att bara stanna upp och beundra, vill vi utforska, prova och skapa nytt av denna kombination. Tillsammans med våra kunder bygger vi innovativa tjänster och plattformar som löser tillväxthinder.
  3. Mod
    Vi har alltid trott att det är de modiga som agerar och lyckas. Vi för våra kunder till modets tröskel och lockar dem att kliva över den. Mod handlar om öppenhet, samarbete och delat ansvar.

Hur vill ni växa?

Rekrytering

Vår rekryteringsprocess anpassas alltid efter dina behov. Vi erbjuder smidig och flexibel service och hjälper dig att fatta rätt beslut.

Bemanning

Genom Baronas omfattande kandidatnätverk kan vi snabbt hitta rätt medarbetare för både långsiktiga och kortsiktiga behov.

Outsourcing

Baronas helhetsåtagande inom outsourcing gör din verksamhet mer flexibel och kostnadseffektiv. Ni fokuserar på er kärnverksamhet och låter oss ta hand om det vi är bäst på.

Digitala utbildningar

Maximera utveckling och effektivitet med flexibla, digitala utbildningar genom Barona.

Konsultation

Konsultation & tilläggstjänster – anpassade lösningar för er framgång.

Internationell rekrytering

Med över tio års erfarenhet av internationell rekrytering skapar vi hållbara alternativ för att möta den lokala kompetensbristen.

Sök