Skip to content
Dekorativ bild av personer som analyserar data på datorer i ett kontorslandskap.

IT-LÖSNINGAR

Teknisk support och Specialistrekrytering inom IT

Vår verksamhet inom IT består av två fokusområden – lösningar för teknisk support, som handlar om att skapa den bästa kundupplevelsen inom tekniskt stöd, och Northstar Talent, där vi hjälper er att hitta de bästa IT specialisterna för era projekt och ert utvecklingsarbete. I år sysselsätter Barona IT 1000 specialister i Norden.

Att digitalisera verksamheten är ett måste för att behålla sin konkurrenskraft. Att gå från vision till lönsamma affärer kräver djärva experter som vågar uttrycka sina idéer och testa nya lösningar. De mest kompetenta inom IT är väldigt eftertraktade på marknaden och det är vår uppgift att hitta och leverera dem till dig. Vi är er partner inom kompetensförsörjning, oavsett om ni har behov av rekrytering-, bemanning- eller service desktjänster.

Lösningar för teknisk support

Förmågan att upprätthålla befintliga miljöer och ge användarstöd för applikationer och arbetsstationer är avgörande. Vi använder digitala lösningar i kombination med vår erfarenhet inom rekrytering och bemanning för att skapa ett nätverk av IT-resurser som ser till att dessa centrala processer alltid fungerar smidigt.

När vi tillhandahåller våra tjänster så kombinerar vi våra lösningar som sträcker sig från bemanning och rekrytering i kombination med våra digitala lösningar till servicecenter i Europa. Målet är en skräddarsydd lösning för varje kund. Vår uppgift är att optimera kundupplevelsen utan att kompromissa med produktivitet.

Northstar Talent

Vi hittar de bästa talangerna för era digitaliseringsprojekt eller pågående utvecklingsbehov. Riktigt bra och kompetenta IT-specialister är oftast den målgrupp som är svårast för våra kunder att rekrytera på grund av den rådande bristen av expertkompetens inom IT. Genom vårt koncept Northstar Talent kan vi, genom lokal och/eller internationell rekrytering, hitta kompetensen ni söker. Vårt Northstar team utgörs av erfarna Tech-rekryterare vilka har lång erfarenhet av att hantera lokala såväl som internationella uppdrag från våra kontor i Danmark, Sverige, Finland, och Estland. 

Varför samarbeta med Barona?

  1. Anpassningar efter Dina Behov
    Vi skräddarsyr alltid vår hjälp utifrån våra kunders behov för varje rekrytering, oavsett om det handlar om tillfälliga eller mer långsiktiga lösningar. Du kan antingen rekrytera medarbetare direkt till din organisation eller anställa dem genom oss. Vi är väl insatta i de mest effektiva rekryteringsstrategierna och delar gärna med oss av vår kunskap.
  2. Effektiv Marknadsföring
    Rekrytering är vidare ett utmärkt sätt att marknadsföra ditt företag. Inom många branscher pågår en sammantaget tuff konkurrens för att locka de främsta experterna och talangerna. En målinriktad marknadsföringskampanj är ett effektivt sätt att dra uppmärksamhet till sig och således skapa en positiv bild av tillväxt och anställning av nya talanger.
  3. Specifik Branschkompetens
    När du tar hjälp av Barona kommer du alltid att ha kontakt med en expert inom ditt område. Alla våra rekryterare är specialiserade inom en specifik bransch och har i och med detta personlig arbetslivserfarenhet inom det område där de rekryterar. Vi lägger stor vikt vid att tala våra kunders språk.

Vad säger våra kunder?Nedåtpekande finger
Nedan hittar du ett par av våra Samarbetspartners. Du kan även läsa flera av våra partners erfarenheter med Barona på vår sida för samarbeten.

Dekorativ bild av en ung man som gör tricks med en cykel.

Vill du bli kontaktad?

Kontakta oss

Andreas Wiesel
Andreas Wiesel Business Development Director
+46 70 787 98 02
Agnes Hildén
Agnes Hildén Tech Recruiter
+46 72 078 02 30
Linnea Lundström
Linnea Lundström Rekryterande konsultchef
+46 73 822 38 26
Illustration photo of the aurora borealis in Norway.

It-talanger i hela Norden

Är du nyfiken på att veta mer om hur vi arbetar med att rekrytera/bemanna kvalificerade IT-profiler i Norden? Besök i så fall på Northstar Talent eller kontakta oss direkt på +46707879802.

Sök