Skip to content

HR & ADMINISTRATION

Vi hjälper er hitta rätt kompetens

Är ni i behov av en HR generalist, HR Business Partner, People & Culture Manager, Adminstratör eller Rekryterare?

Barona är specialister på rekrytering och konsultlösningar inom HR. Vår process är snabb och effektiv, mycket tack vare vårt breda nätverk, riktade marknadsföring och vår stora databas med kandidater.

Oavsett om du behöver hjälp att anställa en ny medarbetare eller stärka upp ditt team under en tidsbegränsad period kan vi erbjuda en lösning som passar dig. 

Vi kopplar ihop dig med en kandidat inom HR som innehar adekvat expertis och är förenlig med er företagsanda. Med vår hjälp kommer du att hitta rätt kompetens inom HR, oavsett om du söker efter en expert, en chef eller en specifik medarbetarkompetens till teamet.

Vi tillämpar en heltäckande kompetensbaserad metodik och genom vår flexibla, fördomsfria och datadrivna rekryterings- och bemanningsprocess kan vi snabbt och effektivt identifiera kvalificerade medarbetare för ert unika behov.

Utforska era alternativ:

Rekrytering

Baronas rekryteringsprocess anpassas efter dina behov. Vi erbjuder smidig och flexibel service och hjälper dig att fatta rätt beslut.

Bemanning

Genom Baronas omfattande kandidatnätverk kan vi snabbt hitta rätt medarbetare för både långsiktiga och kortsiktiga behov.

Outsourcing

Baronas helhetsåtagande inom outsourcing av kundservice/service desk gör din verksamhet mer flexibel och kostnadseffektiv.

Digitala utbildningar

Maximera utveckling och effektivitet med flexibla, digitala utbildningar inom kundservice genom Barona.

Konsultation

Konsultation & tilläggstjänster – anpassade lösningar för er framgång.

Internationell rekrytering

Med över tio års erfarenhet av internationell rekrytering skapar vi hållbara alternativ för att möta den lokala kompetensbristen.

Sök