Skip to content
Dekorativ bild av två män i casual klädsel som diskuterar utanför moderna bostadshus.

HR & ADMINISTRATION

Är ni i behov av en HR generalist, HR Business Partner, People & Culture Manager, Adminstratör eller Rekryterare?

Barona är specialister på rekrytering och konsultlösningar inom HR. Vår process är snabb och effektiv, mycket tack vare vårt breda nätverk, riktade marknadsföring och vår stora databas med kandidater.

Oavsett om du behöver hjälp att anställa en ny medarbetare eller stärka upp ditt team under en tidsbegränsad period kan vi erbjuda en lösning som passar dig. 

Vi kopplar ihop dig med en kandidat inom HR som innehar adekvat expertis och är förenlig med er företagsanda. Med vår hjälp kommer du att hitta rätt kompetens inom HR, oavsett om du söker efter en expert, en chef eller en specifik medarbetarkompetens till teamet.

Vi tillämpar en heltäckande kompetensbaserad metodik och genom vår flexibla, fördomsfria och datadrivna rekryterings- och bemanningsprocess kan vi snabbt och effektivt identifiera kvalificerade medarbetare för ert unika behov.

Varför samarbeta med Barona?

  1. Anpassningar efter Dina Behov
    Vi skräddarsyr alltid vår hjälp utifrån våra kunders behov för varje rekrytering, oavsett om det handlar om tillfälliga eller mer långsiktiga lösningar. Du kan antingen rekrytera medarbetare direkt till din organisation eller anställa dem genom oss. Vi är väl insatta i de mest effektiva rekryteringsstrategierna och delar gärna med oss av vår kunskap.
  2. Effektiv Marknadsföring
    Rekrytering är vidare ett utmärkt sätt att marknadsföra ditt företag. Inom många branscher pågår en sammantaget tuff konkurrens för att locka de främsta experterna och talangerna. En målinriktad marknadsföringskampanj är ett effektivt sätt att dra uppmärksamhet till sig och således skapa en positiv bild av tillväxt och anställning av nya talanger.
  3. Specifik Branschkompetens
    När du tar hjälp av Barona kommer du alltid att ha kontakt med en expert inom ditt område. Alla våra rekryterare är specialiserade inom en specifik bransch och har i och med detta personlig arbetslivserfarenhet inom det område där de rekryterar. Vi lägger stor vikt vid att tala våra kunders språk.

Vad säger våra kunder?Nedåtpekande finger
Nedan hittar du ett par av våra Samarbetspartners. Du kan även läsa flera av våra partners erfarenheter med Barona på vår sida för samarbeten.

Kontakta oss

Johan Rinaldo
Johan Rinaldo Client & Solutions Manager
+46734-22 88 14
Carina Stjernström
Carina Stjernström Client & Solutions Manager
+46 70 836 33 36

Vill du bli kontaktad?

Sök