Skip to content
Dekorativ bild av två män i casual klädsel som diskuterar utanför moderna bostadshus.

HR & ADMINISTRATION

Vi hjälper er hitta rätt kompetens

Är ni i behov av en HR generalist, HR Business Partner, People & Culture Manager, Adminstratör eller Rekryterare?

Barona är specialister på rekrytering och konsultlösningar inom HR. Vår process är snabb och effektiv, mycket tack vare vårt breda nätverk, riktade marknadsföring och vår stora databas med kandidater.

Oavsett om du behöver hjälp att anställa en ny medarbetare eller stärka upp ditt team under en tidsbegränsad period kan vi erbjuda en lösning som passar dig. 

Vi kopplar ihop dig med en kandidat inom HR som innehar adekvat expertis och är förenlig med er företagsanda. Med vår hjälp kommer du att hitta rätt kompetens inom HR, oavsett om du söker efter en expert, en chef eller en specifik medarbetarkompetens till teamet.

Vi tillämpar en heltäckande kompetensbaserad metodik och genom vår flexibla, fördomsfria och datadrivna rekryterings- och bemanningsprocess kan vi snabbt och effektivt identifiera kvalificerade medarbetare för ert unika behov.

VARFÖR BARONA?

 1. Anpassningar efter Dina Behov
  Vi skräddarsyr alltid vår hjälp utifrån våra kunders behov för varje rekrytering, oavsett om det handlar om tillfälliga eller mer långsiktiga lösningar. Du kan antingen rekrytera medarbetare direkt till din organisation eller anställa dem genom oss. Vi är väl insatta i de mest effektiva rekryteringsstrategierna och delar gärna med oss av vår kunskap.
 2. Effektiv Marknadsföring
  Rekrytering är vidare ett utmärkt sätt att marknadsföra ditt företag. Inom många branscher pågår en sammantaget tuff konkurrens för att locka de främsta experterna och talangerna. En målinriktad marknadsföringskampanj är ett effektivt sätt att dra uppmärksamhet till sig och således skapa en positiv bild av tillväxt och anställning av nya talanger.
 3. Specifik Branschkompetens
  När du tar hjälp av Barona kommer du alltid att ha kontakt med en expert inom ditt område. Alla våra rekryterare är specialiserade inom en specifik bransch och har i och med detta personlig arbetslivserfarenhet inom det område där de rekryterar. Vi lägger stor vikt vid att tala våra kunders språk.
 4. Vad säger våra kunder?Nedåtpekande finger
  Nedan hittar du ett par av våra Samarbetspartners. Du kan även läsa flera av våra partners erfarenheter med Barona på vår sida för samarbeten.
Dekorativ bild på två kollegor som sitter vid kusten och samtalar.

Kontakta oss

Johan Rinaldo
Johan Rinaldo Client & Solutions Manager
+46734-22 88 14
Carina Stjernström
Carina Stjernström Client & Solutions Manager
+46 70 836 33 36

Vill du bli kontaktad?

EXEMPEL

 1. Krävande individuella rekryteringar
  När du behöver ny expertis som inte är tillgänglig lokalt. Vi kan hjälpa dig att identifiera dina attraktivitetsfaktorer och din kunskapsprofil, som i synnerhet kommer att leda processen för den internationella rekryteringen till rätt område och arbeta tillsammans för att hitta rätt talang till din verksamhet.
 2. Säkerställa tillväxt när antalet sökande lokalt minskar
  Att hitta talang på den lokala marknaden är ingen självklarhet. Att hitta kunskap enbart garanterar inte framgång, man måste också känna till motivation och kulturella faktorer när man väljer ursprungsland
 3. Långsiktig förberedelse för framtida tillväxt
  När tillväxten fortsätter är det nödvändigt att förbereda sig för att rekrytera experter utanför Sverige. Kontrollerad mottagning av internationella faktorer kräver framsyn och mod att se bortom – till framtida behov. Dessutom är det en bra idé att schemalägga nya rekryteringar för bästa integration och orientering.

Sök