Skip to content

BARONA SOM ARBETSGIVARE

Hur det är att arbeta på Barona

Välkommen till Barona, en ledande arbetsgivare inom rekrytering, bemanning och outsourcing. Vi är stolta över att erbjuda en arbetsmiljö som främjar utveckling, mångfald och möjligheter. Hos oss är du inte bara en anställd, du är en värdefull medlem i vår växande familj. Läs vidare för att ta del av våra medarbetares positiva erfarenheter och referenser!

På Barona.se erbjuder vi ett brett utbud av spännande karriärmöjligheter inom olika branscher och yrkesområden. Vår mångsidiga portfölj av tjänster innefattar rekrytering, bemanning och outsourcing, vilket ger dig möjlighet att utveckla din kompetens och karriär inom flera olika områden.

Varför välja Barona som arbetsgivare?

  1. Möjligheter för tillväxt och utveckling: Hos oss får du möjlighet att växa och utvecklas både professionellt och personligt. Vi investerar i våra medarbetares kompetensutveckling och erbjuder spännande utbildningsprogram och interna karriärmöjligheter.
  2. Mångfald och inkludering: Vi tror på att inkludera människor med olika bakgrunder och erfarenheter. Hos Barona får du arbeta i en dynamisk och inkluderande arbetsmiljö där olikheter värdesätts och uppmuntras.
  3. Balans mellan arbete och privatliv: Vi värdesätter en hälsosam balans mellan arbete och privatliv. Genom flexibla arbetstider och andra förmåner strävar vi efter att skapa en trivsam arbetsmiljö där du kan trivas och prestera på toppnivå.
  4. Nätverk och erfarenhet: Barona erbjuder dig möjligheten att arbeta inom olika branscher och företag, vilket ger dig en bred erfarenhet och ett värdefullt nätverk. Du kommer att få möjlighet att utveckla din kompetens och skapa kontakter inom din yrkeskategori.

Sök ditt drömjobb på Barona.se idag!

Vi hoppas att dessa referenser och förmånerna med att arbeta på Barona har inspirerat dig att överväga oss som din framtida arbetsgivare. Besök lediga tjänster för att utforska vilken roll som passar just dig och ansök redan idag. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och stötta dig på din professionella resa!

Referenser från medarbetare inom rekrytering, bemanning och outsourcing

”Det bästa med mitt jobb är ett väldigt varierande arbete då jag sitter på flera olika uppdrag som ger mig en bred kompetens och roliga utmaningar dagligen! En annan viktig faktor är mina härliga kollegor och teamet jag arbetar med varje dag, vi har en hög teamkänsla med plats för både skratt och utbyte av erfarenheter”
Matilda på Panduro, Förbo och Europeiska Motor I MALMÖ I
victoria som arbetar på barona står framför hamnen i malmö. hon bär en vit blus och ler inför kameran
”Det bästa med Barona som arbetsplats som student är flexibiliteten, att kunna anpassa arbetstiderna och att kunna arbeta hemifrån gör det lätt att kunna få tid till både jobb och studier. Att få möjligheten att hjälpa till med processer i hela Sverige och olika businesslines, tycker jag är otroligt roligt och lärorikt!”
Victoria, Rekryteringsassistent Barona
”Jag trivs på Barona för att det finns oändliga möjligheter för utveckling då vi arbetar för många olika uppdragsgivare. Det är även högt i tak, en sund anda och vi är nyfikna på att lära av varandra. Det är en trygg arbetsplats där alla får vara som man vill och blir accepterad precis som man är.”
Linda, Customer Experience Specialist för Adressändring I SOLNA I
”Vad jag älskar med mitt arbete är att det är varierande, jag får chansen att hjälpa kunderna med deras försäkringar samt avtalspension. Att ge bra service och förstå vad kunden vill är för mig det viktigaste i mitt arbete.”
Irini, Customer Experience Specialist för Fora I SOLNA I
”Jag uppskattar hur flexibla Barona är med att anpassa sig efter min situation. När jag började studera så kunde jag gå ned i arbetsbellastning och jobba på distans vid sidan av mina studier, för att sedan komma tillbaka på heltid under studieuppehållet.”
Oscar, Customer Experience Specialist, Kommunals A-kassa I SOLNA I
”Vad jag uppskattar mest med Barona som arbetsplats är att jobbet känns stimulerande och meningsfullt. Jag får arbeta med många olika arbetsuppgifter för flera uppdragsgivare och det gör jag tillsammans med ett superhärligt arbetslag. Det känns också jättekul att vara en del av en organisation som hela tiden utvecklas och förbättras!”
Nikita Pestov, Assistant Team Manager I STRÖMSUND I

Vad vill du veta mer om?

CV

Hur gör jag för att skriva ett bra CV? Vilken typ av CV passar mig? Vad ska jag inkludera?

Personligt brev

Varför behöver jag ett personligt brev? Hur personligt ska det vara? Vad vill de veta?

Arbetsintervju

Vad ska jag ha på mig? Vilka frågor kommer ställas? Borde jag ha förberett något?

Lediga jobb

Vi har flera lediga tjänster inom olika branscher. Kolla in vår sida med lediga tjänster för att se alla lediga jobb!

Sök