Skip to content
Dekorativ bild av personer som analyserar data på datorer i ett kontorslandskap.

LEDIGA IT JOBB

Barona är en ledande företag inom bemanning och rekrytering i Norden, med kontor i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Under mer än två decennier har vi samarbetat med över 200 kundföretag och framgångsrikt matchat tusentals IT-specialister med lediga jobb.

Oavsett om du är en erfaren IT-proffs eller nyligen startat din karriär, kan du finna din nästa utmaning bland våra många lediga it jobb.

Vi förstår vikten av att hålla sig uppdaterad med de senaste teknikerna och trenderna inom IT-branschen. Därför strävar vi efter att erbjuda positioner som inte bara matchar din kompetens utan också främjar din professionella utveckling. Utforska våra lediga IT-jobb idag och ta del av möjligheten att arbeta med några av de mest innovativa företagen i Norden.

Vårt omfattande urval av lediga positioner omfattar roller som supporttekniker, fälttekniker, säkerhetsanalytiker, webbutvecklare, affärsutvecklare och programmerare.

På denna sida presenterar vi stolt våra aktuella lediga IT-jobb i Sverige och övriga Norden. Om du letar efter ett IT-jobb i Finland, kolla in hemsidan för Barona i Finland.

Behöver du hjälp med att söka jobb?

Hittar du ett ledigt IT-jobb som väcker ditt intresse? Ta då första steget mot din nya karriär genom att noggrant läsa igenom jobbeskrivningen och skicka in din ansökan idag.

Behöver du råd om hur du skrivar en bättre jobbansökan, förbereder dig inför en anställningsintervju eller har andra frågor kring din ansökningsprocess?

Våra blogginlägg innehåller tips och guider för arbetssökande som letar efter sitt drömjobb.

Oavsett om du söker efter IT-jobb i Stockholm, IT-karriärmöjligheter i Göteborg, eller är intresserad av att bredda dina horisonter i andra delar av Norden, är Barona din pålitliga partner. Vår expertis och omfattande nätverk inom IT-sektorn gör oss till din idealiska brobyggare till nästa steg i din karriär.

Sök