Skip to content
Dekorativ bild av en kundtservicemedarbetare som pratar med en kund på ett headset.

LEDIGA JOBB INOM KUNDSERVICE OCH SÄLJ

Hitta lediga jobb inom kundservice och sälj med oss!

Trevligt att ha dig här! Vi hjälper dig gärna att hitta lediga jobb inom kundservice och sälj som du gillar. Vi letar alltid efter personer som brinner för att lösa kundproblem. Attityd har betydelse i kundtjänstarbete!

Kundtjänstarbete kan innefatta kundtjänst ansikte mot ansikte, på telefon, via chatt eller sociala medier. Du får arbeta i mångsidiga arbetsuppgifter och får arbetslivserfarenhet som kommer att vara till nytta oavsett vad du vill för framtiden. Lär känna olika kundtjänstuppgifter och hitta din egen grej!

Varför jobba inom kundservice och sälj på Barona

 1. Mångsidiga jobb
  Genom Barona kan du hitta mångsidiga kundtjänst- och säljjobb från olika branscher. Vill du bli servicerådgivare på en byrå eller kanske säljare på en teleoperatör? Genom Barona kan båda lyckas.
 2. Omfattande orientering
  Vi ser till att varje jobb ges tillräcklig kompetens. Vi ser till att alla får en heltäckande orientering och stöd både när arbetet startar och under dess pågående.
 3. Personligt stöd och karriärcoachning
  Om du känner att arbetet inte fortskrider som du skulle vilja kan vi erbjuda personligt stöd och karriärcoachning. Vi stöttar dig i olika skeden av din karriär!
 4. Goda utvecklingsmöjligheter
  Vi är en startplatta för tillväxtberättelser. Många har börjat som kundtjänst och gått vidare till teamcoach, gruppchef eller andra positioner. Skulle du också vara intresserad?
 5. Välskötta arbetsgivarskyldigheter
  Vi är en ansvarsfull arbetsgivare och vi sköter löneutbetalningen och arbetsgivarens skyldigheter ordentligt. Du kan lita på att vi gör saker rätt. Baronas anställda får också en heltäckande företagshälsovård.
 6. Flexibelt arbete
  Vi erbjuder dig möjligheten till heltids- eller deltidsarbete. I vissa av jobben kan du bli anställd direkt av vårt kundföretag och i vissa kommer du att vara anställd av Barona. Vårt mål är att du ska få ett jobb som matchar dina anställningsbehov.

Besök den här sidan om du vill lära dig mer om Barona.

Jobba i Barona

Du är experten över ditt eget liv. Därför grundar vi vår rekrytering alltid på vilken typ av arbete du vill göra just nu. När det gäller arbetslivet är vi uppriktiga: vi letar inte efter något omöjligt eller utlovar fantastiska belöningar, men vi kan erbjuda genuina jobb inom vård- och omsorgssektorn genom oss.

Vår rekryteringsprocess är effektiv. Vi behandlar alla ansökningar, vi intervjuar alltid ansikte mot ansikte eller via videokonferens och besvarar gärna alla frågor. Vi vet också att arbete inte är allt i livet. Därför är vi flexibla och hjälper dig att balansera arbete och privatliv.

Barona är en attraktiv arbetsgivare: hos oss kan du få omfattande företagshälsovård samt behörighet och annan utbildning utifrån dina behov.

Via Barona kan du hitta rätt jobb utan onödiga kompromisser.

Besök den här sidan om du vill se alla lediga jobb som Barona erbjuder.

Sök