Skip to content
En bild av en person som arbetar i industrisektorn, lutad på ett bord och tittar på kameran med ett leende.

LEDIGA JOBB INOM INDUSTRI

Hitta lediga jobb inom industri med oss!

Är du redo att ta steget mot en spännande karriärresa inom den ständigt föränderliga industrisektorn? Barona är ett ledande bemannings- och rekryteringsföretag och vi hjälper motiverade individer att hitta lediga jobb inom industri hos våra partnerföretag. Bli en del av vårt mångsidiga nätverk och skapa en arbetsplats som värdesätter integritet, samarbete och framsteg.

Oavsett om du är ett erfaret proffs eller en ny expert, har vi många olika jobbmöjligheter. Hitta ditt nya jobb inom till exempel produktion, underhåll och installationsarbete, projekt, spelningsarbete eller utmanande expertuppgifter!

Varför välja Barona?

Kunskap om industrisektorn

Vi har gedigen erfarenhet av industrisektorn i Sverige och Finland. Med hjälp av erfarenhet kan vi hitta en arbetsgivare som passar just dig och hjälpa dig att uppnå dina drömmar om arbetslivet.

Flexibelt arbete

i erbjuder dig möjligheten till heltids- eller deltidsarbete. I vissa av jobben kan du bli anställd direkt av vårt kundföretag och i vissa kommer du att vara anställd av Barona. Vårt mål är att du ska få ett jobb som matchar dina anställningsbehov.

Besök den här sidan om du vill lära dig mer om Barona

Lediga jobb inom industri

Utforska ett brett utbud av lediga jobb inom industri i olika områden som teknik, produktion, kvalitetssäkring och logistik hos våra partnerföretag. Här är några av de roller du kan hitta:

Ta steget mot en givande karriärresa genom att samarbeta med oss på Barona. Tillsammans hjälper vi dig att hitta rätt plats inom industrisektorn och uppnå dina karriärmål.

Sök