Skip to content
Dekorativ bild av två Baronas medarbetare som arbetar på en byggarbetsplats.

TEKNIK & INSTALLATION

Teknik och installation; lösningar som gynnar ditt företag och din personal

Välkommen till Barona Sveriges industriella avdelning för teknik och installation!

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att möta dina specifika behov. Med vår expertis samt erfarenhet inom branschen kan vi hjälpa dig att optimera din verksamhet och säkerställa effektivitet och kvalitet.

För att förvandla företagets vision vidare till lönsam tillväxt behöver du rätt person på rätt plats. De allra bästa är dock svåra att hitta på dagens arbetsmarknad. I dag räcker det således inte med att lägga ut en annons och bara vänta. Vårt jobb är att leverera kandidaterna till dig – från Sverige eller internationellt, beroende på var det är möjligt att locka rätt kompetens.

VARFÖR BARONA?

 1. Anpassningar efter Dina Behov
  Vi skräddarsyr alltid vår hjälp utifrån våra kunders behov för varje rekrytering, oavsett om det handlar om tillfälliga eller mer långsiktiga lösningar. Du kan antingen rekrytera medarbetare direkt till din organisation eller anställa dem genom oss. Vi är väl insatta i de mest effektiva rekryteringsstrategierna och delar gärna med oss av vår kunskap.
 2. Effektiv Marknadsföring
  Rekrytering är vidare ett utmärkt sätt att marknadsföra ditt företag. Inom många branscher pågår en sammantaget tuff konkurrens för att locka de främsta experterna och talangerna. En målinriktad marknadsföringskampanj är ett effektivt sätt att dra uppmärksamhet till sig och således skapa en positiv bild av tillväxt och anställning av nya talanger.
 3. Specifik Branschkompetens
  När du tar hjälp av Barona kommer du alltid att ha kontakt med en expert inom ditt område. Alla våra rekryterare är specialiserade inom en specifik bransch och har i och med detta personlig arbetslivserfarenhet inom det område där de rekryterar. Vi lägger stor vikt vid att tala våra kunders språk.
 4. Vad säger våra kunder?Nedåtpekande finger
  Nedan hittar du ett par av våra Samarbetspartners. Du kan även läsa flera av våra partners erfarenheter med Barona på vår sida för samarbeten.
Dekorativ bild på en person i grå tröja som håller en mobiltelefon framför sig.

Kontakta oss

Mattias Molin
Mattias Molin Consultant Manager/ Teknik & installation
+46 73 523 08 90
Camilla Arvidsson
Camilla Arvidsson Area Manager /Teknik & installation
+46 735 402 796

Vill du bli kontaktad?

FÖRDELAR MED BARONA
TEKNIK & INSTALLATION

 1. När du väljer Barona för dina rekrytering- och bemanningsbehov kan du dra nytta av följande fördelar:
 2. Erfarenhet och kompetens: Vi har lång erfarenhet av att arbeta med rekrytering samt bemanning inom teknik och installation.
 3. Anpassade lösningar: Vi förstår att varje företag har unika behov. Därför arbetar vi nära dig för att utforma skräddarsydda lösningar som passar dina specifika krav och mål.
 4. Kvalitet och pålitlighet: Vi strävar efter att leverera högkvalitativ service och hitta de bästa kandidaterna till ert företag.
 5. Kundfokus: Vi sätter alltid våra kunders behov i första hand samt strävar efter att uppnå deras fulla tillfredsställelse. På grund av detta är vi lyhörda för feedback och arbetar aktivt för att överträffa dina förväntningar.
en kvinna står i svarta och röda arbetskläder i en industriell lokal. hon tittar på en ritning

ExpERTER INOM TEKNISK BEMANNING OCH REKRYTERING

Vårt specialiserade team arbetar med att hitta de bästa kandidaterna för varje specifik roll, oavsett om det handlar om teknisk support, underhåll eller installation. Vi har en noggrann rekryteringsprocess där vi inte bara bedömer tekniska färdigheter, utan även personliga egenskaper och arbetsmoral.

Vi förstår att en enda felrekrytering eller om man är underbemannad kan få stora konsekvenser för en verksamhet. Därför fokuserar vi på att hitta rätt personer för er verksamhet så att vi kan erbjuda en långsiktig lösning.

Att erbjuda en långsiktig lösning innebär att vi inte bara vill lösa det omedelbara problemet, utan även se till att det finns en hållbar och pålitlig lösning på plats för framtiden.

Genom att anställa rätt person kan du som kund säkerställa att ni har rätt kompetens för att möta de utmaningar ni står inför för att kunna utvecklas och växa. Med Barona som partner kan ditt företag lita på att vi alltid håller oss uppdaterade med de senaste trenderna och tekniska framstegen.

Sök