Skip to content

TEKNIK & INSTALLATION

Lösningar som gynnar ditt företag och din personal

Välkommen till Barona Sveriges industriella teknik och installationsavdelning!

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att möta dina specifika behov. Med vår expertis och erfarenhet inom branschen kan vi hjälpa dig att optimera din verksamhet och säkerställa effektivitet och kvalitet.

För att förvandla företagets vision till lönsam tillväxt behöver du rätt person på rätt plats. De allra bästa är svåra att hitta på dagens arbetsmarknad. I dag räcker det inte med att lägga ut en annons och bara vänta. Vårt jobb är att leverera kandidaterna till dig – från Sverige eller internationellt, beroende på var det är möjligt att locka rätt kompetens.

Rätt person på rätt plats

Att rekrytera rätt kompetens kräver skicklighet, eftersom du måste veta både var du kan hitta rätt kandidater och hur man fångar deras intresse. Dagens kandidater har ofta många erbjudanden och har lätt att hitta arbetsgivare. De ställer höga krav på utmaningar i sitt jobb, kompensation i förhållande till sin talang och möjlighet till utveckling.

Experter inom teknisk bemanning och rekrytering

Vi är framtidsinriktade ”doers”, experter och problemlösare. Vår expertis inom rekrytering ligger i att hitta de kandidater som kombinerar kreativitet med logik och teknisk skicklighet – kännetecknen för de bästa talangerna. Vårt specialiserade rekryteringsteam, drivs av utmaningar, använder riktad marknadsföring och lämnar inget åt slumpen när de letar efter rätt talang till ditt företag.

Med rätt inställning är ingen utmaning för stor. Barona är en internationell partner med 20 års erfarenhet av olika rekryteringsprojekt inom teknik och installation.

Fördelarna med att välja Barona

När du väljer Barona för dina rekrytering- och bemanningsbehov kan du dra nytta av följande fördelar:

  1. Erfarenhet och kompetens: Vi har lång erfarenhet av att arbeta med rekrytering och bemanning inom teknik och installation.
  2. Anpassade lösningar: Vi förstår att varje företag har unika behov. Därför arbetar vi nära dig för att utforma skräddarsydda lösningar som passar dina specifika krav och mål.
  3. Kvalitet och pålitlighet: Vi strävar efter att leverera högkvalitativ service och hitta de bästa kandidaterna till ert företag.
  4. Kundfokus: Vi sätter alltid våra kunders behov i första hand och strävar efter att uppnå deras fulla tillfredsställelse. Vi är lyhörda för feedback och arbetar aktivt för att överträffa dina förväntningar.

KUNDUPPLEVELSE OM BARONA

Barona har stöttat Škoda i Finland med att rekrytera och bemanna anställda från utlandet. Läs mer!

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig och ditt företag?

Vårt team av experter finns redo att svara på dina frågor och hjälpa dig att hitta rätt lösning för ditt företag. 👷🏻‍♂️

ExpERTER INOM TEKNISK BEMANNING OCH REKRYTERING

Vårt specialiserade team arbetar med att hitta de bästa kandidaterna för varje specifik roll, oavsett om det handlar om teknisk support, underhåll eller installation. Vi har en noggrann rekryteringsprocess där vi inte bara bedömer tekniska färdigheter, utan även personliga egenskaper och arbetsmoral.

Vi förstår att en enda felrekrytering eller om man är underbemannad kan få stora konsekvenser för en verksamhet. Därför fokuserar vi på att hitta rätt personer för er verksamhet så att vi kan erbjuda en långsiktig lösning.

Att erbjuda en långsiktig lösning innebär att vi inte bara vill lösa det omedelbara problemet, utan även se till att det finns en hållbar och pålitlig lösning på plats för framtiden.

Genom att anställa rätt person kan du som kund säkerställa att ni har rätt kompetens för att möta de utmaningar ni står inför för att kunna utvecklas och växa. Med Barona som partner kan ditt företag lita på att vi alltid håller oss uppdaterade med de senaste trenderna och tekniska framstegen.

Våra tjänster för ditt företag

Rekrytering

Vår rekryteringsprocess anpassas alltid efter dina behov. Vi erbjuder smidig och flexibel service och hjälper dig att fatta rätt beslut.

Bemanning

Genom Baronas omfattande kandidatnätverk kan vi snabbt hitta rätt medarbetare för både långsiktiga och kortsiktiga behov.

Outsourcing

Baronas helhetsåtagande inom outsourcing gör din verksamhet mer flexibel och kostnadseffektiv. Ni fokuserar på er kärnverksamhet och låter oss ta hand om det vi är bäst på.

Digitala utbildningar

Maximera utveckling och effektivitet med flexibla, digitala utbildningar genom Barona.

Konsultation

Konsultation & tilläggstjänster – anpassade lösningar för er framgång.

Internationell rekrytering

Med över tio års erfarenhet av internationell rekrytering skapar vi hållbara alternativ för att möta den lokala kompetensbristen.

Sök