Skip to content

Barona Sverige och Förbo ingår samarbete med ambitionen att leverera kundservice i toppklass

Dekorativ bild av en kvinna som njuter av en kopp te på en balkong med utsikt över staden.

Barona Sverige, en ledande outsourcing-tjänsteleverantör, är stolt att meddela sitt nya uppdrag med Förbo AB, ett bostadsföretag med god service som utvecklar boenden i hyresrätt i Härryda, Mölndal, Lerum och Kungälv.

Barona Sveriges expertis inom kundservice kommer att ge Förbo en konkurrensfördel på marknaden. Genom att kombinera Baronas kunnande med Förbos engagemang och ambition om att ge den bästa möjliga kundservicen, kommer kunderna att uppleva en sömlös och effektiv kommunikation och assistans.

Med Barona ökar fokus på kvalitetsarbetet och kundnöjdheten med hjälp av bland annat inspelning, samtalsanalys och nya kundenkäter.

Förbo ser samarbetet med Barona som en möjlighet att ytterligare förbättra kundupplevelsen. ”Med vår nya samarbetspartner Barona ser vi möjligheter till att kunna kvalitetssäkra vår kundservice på fler sätt”, säger Hanna Holmström Tomic, Kommunikationschef på Förbo.

”Vi är stolta över att få samarbeta med Förbo och erbjuda den bästa servicen till Förbos kunder. Genom vårt samarbete vill vi sätta en ny standard för kundservice inom fastighetsbranschen.”, säger Johanna Mix, VD på Barona Sverige.

Uppdraget startade i februari 2023 och är nu i full gång i Baronas lokaler i Malmö.Om Barona Sverige:

Barona Sverige är en ledande outsourcing-tjänsteleverantör som erbjuder skräddarsydda lösningar inom bemanning, rekrytering och utbildning. Med ett engagerat team och en passion för att erbjuda enastående service har Barona etablerat sig som en pålitlig partner för företag i olika branscher. För mer information besök Barona Sveriges hemsida.

Kontaktinfo:
Johanna Mix
VD Barona Sverige
johanna.mix@barona.se
+46 720772113

Baronas logotyp.

Om Förbo:

Förbo är ett bostadsföretag som ägs gemensamt av kommunerna Härryda, Mölndal, Lerum och Kungälv. Vi äger och hyr ut cirka 6 000 lägenheter, radhus och parhus fördelat på 62 områden och 19 orter i de fyra kommunerna. Nära naturen men aldrig långt från stadens puls. Förbo har ett engagerat och serviceinriktat förhållningssätt till sina kunder och vill att de som bor hos dem ska ha stora möjligheter att kunna påverka sitt hem. De tror på ett långsiktigt arbetssätt som utvecklar hyresrätten.

För mer information om Förbo besök www.förbo.se

Förbos logotyp.
Arbetsliv Kundservice outsourcing Pressmeddelande

Sök