Skip to content

Barona ingår partnerskap med Coordea – en investering i framtidens arbetsliv

Bild på en person från Norden som ser glad ut

Vi på Barona är stolta och glada över att kunna berätta att vi har förvärvat en minoritetsandel i Coordea – ett bolag med team på distans, framförallt inom ekonomi, verksamma i Nordmakedonien. Samarbetet innebär nya tjänsteerbjudanden för Barona Sverige och skapar nya möjligheter på marknaden.

Coordea är en nytänkande och kreativ tjänsteleverantör som skapar tillväxtmöjligheter för organisationer, företag och människor. Genom sin utökade kontors- och distansbemanningsmodell hjälper de företag att skala upp sin verksamhet, optimera sina processer och höja sin service.

”Det här är en otroligt spännande och bra investering för Barona. Betydelsen av tjänster producerade på distans växer hela tiden i takt med att arbetslivet förändras. På Barona vill vi ständigt utveckla och erbjuda nya servicemodeller till våra kunder. Därför ser vi verkligen fram emot att samarbeta och utveckla kunder både till Coordea och Barona genom att gå samman till marknaden med ett ökat tjänsteutbud.”

Bild på Johanna Mix
Johanna Mix
VD, Barona
Bild på Svetozar Serafimovski, VD Coordea
Svetozar Serafimovski
VD Coordea

”Vi är mycket glada över samarbetet och partnerskapet med Barona. Vi ser detta som en fantastisk möjlighet för våra verksamheter att växa, samt att stärka vår marknadsposition, öka vårt tjänsteerbjudande och tillhandahålla ännu bättre tjänster till våra kunder.”

Barona är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi erbjuder outsourcing av kundservice och använder den senaste tekniken för att skapa effektiva och lönsamma partnerskap. Som ett auktoriserat rekrytering- och bemanningsföretag hjälper vi människor och organisationer att växa genom våra rekryteringstjänster, bemanningstjänster och outsourcingtjänster. 

Barona's logotyp

Coordea hjälper organisationer skala upp sin verksamhet, öka sin kapacitet, förbättra kundupplevelsen, optimera interna processer och sänka kostnader. Detta genom att stärka sin personalstyrka med talanger på distans som arbetar från Coordeas kontor.

Coordeas logotyp
Distansarbete Pressmeddelande

Sök