Läs här hur Barona hanterar situationen med Coronaviruset.

Läs här hur Barona hanterar situationen med Coronaviruset.

Om oss

Här skapas framtidens arbetsliv

Vi är banbrytande och framtidsorienterade problemlösare som hjälper företag och organisationer med kompetensförsörjning. Vi skräddarsyr moderna lösningar baserade på egenutvecklade digitala plattformar och ny teknik. På så sätt hjälper vi människor och företag att utvecklas och växa.

Barona är en internationell koncern med kontor i Finland, Sverige, Norge, Danmark, Polen, Spanien, Ryssland, Slovakien och Estland. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun och Strömsund men levererar lösningar inom kompetensförsörjning över hela landet. Vi erbjuder våra kunder ett visionärt och framtidsanpassat partnerskap och våra medarbetare spännande möjligheter i alla skeden av karriären.

En föränderlig värld kräver rätt attityd

Den snabba utvecklingen inom digitalisering, artificiell intelligens och robotteknik kommer förändra våra jobb och sättet vi arbetar på idag. I en föränderlig värld blir rätt attityd och förmåga avgörande för att hålla jämna steg med konkurrenterna. Signifikant för alla inom Barona är att vi inte räds hårt arbete och tar oss an nya utmaningar på ett kreativt sätt genom att dra nytta av den senaste tekniken.

Vår historia

Barona grundades 1999 i Helsingfors, Finland. Allt började med en idé som två studenter från Uleåborg i Finland fick den sommaren då de jobbade på ett bygge. Idag har vi kunder i många olika branscher och länder och våra tjänster täcker ett brett spektrum av olika personalbehov från rekrytering till långtgående outsourcing-lösningar. Vår digitala utvecklingsavdelning har banat väg för flera innovationer som gör det enklare att både söka och att utföra jobb.

När vi blickar framåt ser vi växande möjligheter och ett större fokus på internationella lösningar. I Sverige har vi under 2019 förvärvat Ageris, AMGA och Prizta och har den långsiktiga planen att bli en marknadsledande aktör samtidigt som vi behåller vår entreprenöriella kultur och framgångsrika specialiseringstrategi.