Läs här hur Barona hanterar situationen med Coronaviruset.

Läs här hur Barona hanterar situationen med Coronaviruset.

Om oss

Experter inom kompetensförsörjning

Barona är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi erbjuder outsourcing av kundservice och använder den senaste tekniken för att skapa effektiva och lönsamma partnerskap. Som ett auktoriserat rekrytering- och bemanningsföretag hjälper vi människor och organisationer att växa genom våra rekryteringstjänster, bemanningstjänster och outsourcingtjänster. Vi är verksamma inom en rad olika affärsområden och branscher inom både White Collar och Blue Collar-segmenten. Vår strategi är enkel: att erbjuda flexibla lösningar för våra kunders behov och utmaningar. Vår framgång grundar sig på dedikerade kollegor inom respektive affärsområde som förstår kundens marknad och vet vad som krävs för att lyckas. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun och Strömsund och levererar lösningar till företag och organisationer över hela landet. Vår ambition är att fortsätta växa och utmana för att bli en marknadsledande aktör i Norden utan att släppa vår entreprenöriella kultur eller kunskap om marknaden.

Baronas syfte är REINVENTING WORKING LIFE vilket innebär att vi strävar efter att skapa ett bättre arbetsliv där individens förmågor tas tillvara med stöd av teknik och utveckling. Vi lever upp till det genom att erbjuda våra kunder ett partnerskap där vi utmanar och stöttar kunden där de befinner sig och utifrån var man är på väg. Vi brinner för att hitta rätt person till rätt plats eftersom det hjälper våra medarbetare få spännande möjligheter och utveckling, i alla skeden av karriären. Med kunden i centrum skräddarsyr vi effektiva lösningar genom vår kompetens, digitala plattformar och ny teknik.

Digitalisering och AI för att lösa personalbehov

Den snabba utvecklingen inom digitalisering, artificiell intelligens och robotteknik kommer förändra våra jobb och sättet vi arbetar på idag. I en föränderlig värld blir rätt attityd och förmåga avgörande för att hålla jämna steg med marknaden. Vi kan med stolthet säga att våra medarbetare är banbrytande och framtidsorienterade problemlösare som inte räds hårt arbete. Vi tar oss an nya utmaningar på ett kreativt sätt genom att dra nytta av den senaste tekniken. Vår digitala utvecklingsavdelning har banat väg för flera innovationer som gör det enklare att både söka och att utföra jobb.

Vår historia

Barona grundades 1999 i Helsingfors, Finland. Allt började med en idé som två studenter från Uleåborg i Finland fick den sommaren då de jobbade på ett bygge. Genom åren har Barona utvecklats till en internationell och marknadsledande organisation vars tjänster täcker ett brett spektrum av personalbehov, från rekrytering, bemanning och interimtjänster till framstående outsourcinglösningar, både onshore och nearshore.