Skip to content
Dekorativ bild av ett affärsmöte med flera deltagare runt ett bord i en ljus kontorsmiljö.

BANK OCH FINANS

Personaltjänster inom bank- och finanssektorn

Är ni i behov av en Ekonomiassistent, Lönespecialist, Redovisningsekonom, Inköpare eller Controller?

Barona tillsätter ett hundratal ekonomer årligen och har gedigen kunskap inom finansrekrytering. Vår process är snabb och effektiv, mycket tack vare vårt breda nätverk, riktad marknadsföring och vår stora databas med kandidater.

Just nu står vi inför ett skifte där alltmer i samhället automatiseras och digitaliseras. När nya roller tar form och kompetensbehovet kan uppstå snabbt är det viktigt med rätt kompetens, för rätt behov vid rätt tidpunkt. Oavsett om du behöver hjälp att anställa en ny medarbetare eller stärka upp ditt team under en tidsbegränsad period kan vi erbjuda en lösning som passar dig. 

Barona finans matchar kandidatens kompetens och drivkraft med företagets vision och kultur. Vi ansvarar för framtagandet av en noggrann kravprofil för att skapa oss en detaljerad bild av er som företag, för att möjliggöra en meningsfull matchning både för kandidat och företag.

Varför samarbeta med Barona?

  1. Anpassningar efter Dina Behov
    Vi skräddarsyr alltid vår hjälp utifrån våra kunders behov för varje rekrytering, oavsett om det handlar om tillfälliga eller mer långsiktiga lösningar. Du kan antingen rekrytera medarbetare direkt till din organisation eller anställa dem genom oss. Vi är väl insatta i de mest effektiva rekryteringsstrategierna och delar gärna med oss av vår kunskap.
  2. Effektiv Marknadsföring
    Rekrytering är vidare ett utmärkt sätt att marknadsföra ditt företag. Inom många branscher pågår en sammantaget tuff konkurrens för att locka de främsta experterna och talangerna. En målinriktad marknadsföringskampanj är ett effektivt sätt att dra uppmärksamhet till sig och således skapa en positiv bild av tillväxt och anställning av nya talanger.
  3. Specifik Branschkompetens
    När du tar hjälp av Barona kommer du alltid att ha kontakt med en expert inom ditt område. Alla våra rekryterare är specialiserade inom en specifik bransch och har i och med detta personlig arbetslivserfarenhet inom det område där de rekryterar. Vi lägger stor vikt vid att tala våra kunders språk.

Vad säger våra kunder?Nedåtpekande finger
Nedan hittar du ett par av våra Samarbetspartners. Du kan även läsa flera av våra partners erfarenheter med Barona på vår sida för samarbeten.

Dekorativ bild på en person i grå tröja som håller en mobiltelefon framför sig.

Kontakta oss

Andreas Wiesel
Andreas Wiesel Business Development Director
+46 70 787 98 02
Carina Stjernström
Carina Stjernström Client & Solutions Manager
+46 70 836 33 36

Vill du bli kontaktad?

Dekorativ bild av en robothand med texten "Barona Talks" överst.

AI-teknik i finanssektorn

Vill du veta mer om AI och finansfunktionen? Lyssna på Baronas podcast tillsammans med snowfox.ai här👇🏼

Se hela webinaret här👇🏼

Sök