IT - Barona.se

Rätt IT kompetens

Vår verksamhet inom IT består av två fokusområden – lösningar för teknisk support, som handlar om att skapa den bästa kundupplevelsen inom tekniskt stöd och Northstar Talent, där vi hjälper er att hitta de bästa IT specialisterna för era projekt och ert utvecklingsarbete. I år sysselsätter Barona IT 1000 specialister i Norden.

Att digitalisera verksamheten är ett måste för att behålla sin konkurrenskraft. Att gå från vision till lönsamma affärer kräver djärva experter som vågar uttrycka sina idéer och testa nya lösningar. De mest kompetenta inom IT är väldigt eftertraktade på marknaden och det är vår uppgift att hitta och leverera dem till dig. Vi hjälper er med kompetensförsörjnings-, rekryterings- och outsourcingtjänster, enligt era behov.

Lösningar för teknisk support

Förmågan att upprätthålla befintliga miljöer och ge användarstöd för applikationer och arbetsstationer är avgörande. Vi använder digitala lösningar i kombination med vår erfarenhet inom rekrytering och bemanning för att skapa ett nätverk av IT-resurser som ser till att dessa centrala processer alltid fungerar smidigt.

När vi tillhandahåller våra tjänster så kombinerar vi våra lösningar som sträcker sig från bemanning och rekrytering i kombination med våra digitala lösningar till servicecenter i Europa. Målet är en skräddarsydd lösning för varje kund. Vår uppgift är att optimera kundupplevelsen utan att kompromissa med produktivitet.

Northstar Talent

Vi hittar de bästa talangerna för era digitaliseringsprojekt eller pågående utvecklingsbehov. Riktigt bra och kompetenta IT-specialister är oftast den målgrupp som är svårast för våra kunder att rekrytera på grund av den rådande bristen av expertkompetens inom IT. Genom vårt koncept Northstar Talent kan vi, genom lokal och/eller internationell rekrytering, hitta kompetensen ni söker. Vårt Northstar team utgörs av erfarna Tech-rekryterare vilka har lång erfarenhet av att hantera lokala såväl som internationella uppdrag från våra kontor i Danmark, Sverige, Finland, och Estland. 

Är du nyfiken av att veta mer om hur vi arbetar med att rekrytera/bemanna kvalificerade IT-profiler i Norden? Besök i så fall på Northstar Talent eller kontakta oss direkt på +46707879802.

Baronas blogg - tankar om arbete och arbetsliv

Andreas Wiesel-image
Kontakta oss:
Andreas Wiesel
Sales & Business Development Manager
barona-contact-logo
Kontakta oss