Läs här hur Barona hanterar situationen med Coronaviruset.

Läs här hur Barona hanterar situationen med Coronaviruset.

Rätt IT kompetens

Vår verksamhet inom IT består av två fokusområden – lösningar för teknisk support, som handlar om att skapa den bästa kundupplevelsen inom tekniskt stöd och Digital Talent lösningar, där vi hjälper er att hitta de bästa IT specialisterna för era projekt och ert utvecklingsarbete. I år sysselsätter Barona IT 1000 specialister i Norden.

Att digitalisera verksamheten är ett måste för att behålla sin konkurrenskraft. Att gå från vision till lönsamma affärer kräver djärva experter som vågar uttrycka sina idéer och testa nya lösningar. De mest kompetenta inom IT är väldigt eftertraktade på marknaden och det är vår uppgift att hitta och leverera dem till dig. Vi hjälper er med kompetensförsörjnings-, rekryterings- och outsourcingtjänster, enligt era behov.

Lösningar för teknisk support

Förmågan att upprätthålla befintliga miljöer och ge användarstöd för applikationer och arbetsstationer är avgörande. Vi använder digitala lösningar i kombination med vår erfarenhet inom rekrytering och bemanning för att skapa ett nätverk av IT-resurser som ser till att dessa centrala processer alltid fungerar smidigt.

När vi tillhandahåller våra tjänster så kombinerar vi våra lösningar som sträcker sig från bemanning och rekrytering i kombination med våra digitala lösningar till servicecenter i Europa. Målet är en skräddarsydd lösning för varje kund. Vår uppgift är att optimera kundupplevelsen utan att kompromissa med produktivitet.

Digital talents

Vi hittar de bästa talangerna för era digitaliseringsprojekt eller pågående utvecklingsbehov. Riktigt bra och kompetenta IT-specialister är oftast det som är svårast för våra kunder att hitta på grund av den stora bristen på experter och specialister. Via vårt breda nätverk och djupa fokus inom IT-området kan vi hjälpa er att hitta kompetensen som ni behöver för era projekt och utvecklingsarbeten. Vi satsar också på internationell rekrytering för att hjälpa våra kunder att hitta de bästa IT talangerna. Vi kan hitta enskilda experter eller hjälpa till att bemanna hela grupper och avdelningar. Vi erbjuder kompetensförsörjning i det format som fungerar bäst för er med hjälp av våra digitala lösningar. Vad kan vi göra för dig?

Andreas Wiesel-image
Kontakta oss:
Andreas Wiesel
Sales & Business Development Manager
barona-contact-logo
Kontakta oss