Skip to content
Dekorativ bild av leende sjukvårdspersonal i arbete med kollegor i bakgrunden.

vård ocH OMSORG

Din partner för bemanning inom vård

Vi finns här för att hjälpa dig bemanna upp med engagerad, kompetent och pålitlig vårdpersonal när din enhet behöver det som mest. Genom samarbete med regioner, kommuner och privata vårdgivare över hela Sverige har vi etablerat oss som en pålitlig partner inom bemanning inom vård och omsorg. Vi erbjuder jobb för sjuksköterskor, läkare, arbetsterapeuter och annan vårdpersonal.

Barona erbjuder skräddarsydda bemanningslösningar för både kortare och längre uppdrag. Tillsammans med våra erfarna medarbetare kan vi hjälpa dig att bemanna enligt dina specifika behov. Vi på Barona tar på oss det fulla arbetsgivaransvaret under hela uppdraget, samtidigt som du som samarbetspartner har full frihet att definiera arbetsuppgifter och omfattning. Du har också möjlighet att välja vilka av våra tillgängliga medarbetare du vill anlita för att säkerställa rätt kompetens och personkemi.

VÅRD & OMSORG HOS BARONA?

 1. Sjuksköterskor
  Våra noggrant rekryterade sjuksköterskor är kompetenta, erfarna och vana vid att arbeta självständigt. De är verksamma inom olika områden såsom äldreomsorg, hemsjukvård, akut- och kirurgi, barnvård, geriatrik och psykiatri. Vi kan även erbjuda distriktssköterskor och specialistsjuksköterskor inom olika specialområden.
 2. Läkare
  Våra läkare är välutbildade och erfarna inom sina yrkesroller. Vi har allmänläkare samt specialister inom områden som allmänmedicin, psykiatri, anestesi och akut- och kirurgi. Alla våra läkare är noggrant utvalda för att kunna erbjuda högkvalitativ vård och självständigt arbete.
 3. Psykologtjänster
  Våra psykologer är noggrant utvalda för att kunna erbjuda professionell och kvalitativ vård. De är kompetenta, erfarna och vana vid att arbeta självständigt för att möta patienternas psykologiska behov.
 4. Fysioterapeuter & Sjukgymnaster
  Våra fysioterapeuter och sjukgymnaster är noggrant rekryterade och har gedigen erfarenhet inom sina yrkesroller. De arbetar med barn, ungdomar och vuxna för att förebygga och behandla aktivitetshinder. Deras arbete är personcentrerat och syftar till att förbättra livskvaliteten hos patienterna.
 5. Undersköterskor
  Våra undersköterskor är erfarna och kompetenta inom sitt arbete. De arbetar inom kommuner, regioner och privata vårdföretag och samarbetar nära sjuksköterskor och läkare för att säkerställa högkvalitativ vård och omsorg.
 6. Arbetsterapeuter
  Våra arbetsterapeuter är skickliga och flexibla inom sina yrkesområden. De arbetar med person- och familjecentrerade metoder och har erfarenhet av att förebygga och behandla aktivitetshinder och funktionsnedsättningar hos barn, ungdomar och vuxna.
 7. Vad säger våra kunder?Nedåtpekande finger
  Nedan hittar du ett par av våra Samarbetspartners. Du kan även läsa flera av våra partners erfarenheter med Barona på vår sida för samarbeten.
Featured image of a group of nurses walking down a corridor.

Kontakta oss

Katja Löfström
Katja Löfström Client & Solutions Manager, Social and Healthcare Services
+46 70 731 70 57

Vill du bli kontaktad?

VARFÖR BARONA?

 1. Anpassningar efter Dina Behov
  Vi skräddarsyr alltid vår hjälp utifrån våra kunders behov för varje rekrytering, oavsett om det handlar om tillfälliga eller mer långsiktiga lösningar. Du kan antingen rekrytera medarbetare direkt till din organisation eller anställa dem genom oss. Vi är väl insatta i de mest effektiva rekryteringsstrategierna och delar gärna med oss av vår kunskap.
 2. Effektiv Marknadsföring
  Rekrytering är vidare ett utmärkt sätt att marknadsföra ditt företag. Inom många branscher pågår en sammantaget tuff konkurrens för att locka de främsta experterna och talangerna. En målinriktad marknadsföringskampanj är ett effektivt sätt att dra uppmärksamhet till sig och således skapa en positiv bild av tillväxt och anställning av nya talanger.
 3. Specifik Branschkompetens
  När du tar hjälp av Barona kommer du alltid att ha kontakt med en expert inom ditt område. Alla våra rekryterare är specialiserade inom en specifik bransch och har i och med detta personlig arbetslivserfarenhet inom det område där de rekryterar. Vi lägger stor vikt vid att tala våra kunders språk.
 4. Vad säger våra kunder?Nedåtpekande finger
  Nedan hittar du ett par av våra Samarbetspartners. Du kan även läsa flera av våra partners erfarenheter med Barona på vår sida för samarbeten.

Sök