Skip to content

vård ocH OMSORG

Din partner för bemanning inom vård

Vi finns här för att hjälpa dig bemanna upp med engagerad, kompetent och pålitlig vårdpersonal när din enhet behöver det som mest. Genom samarbete med regioner, kommuner och privata vårdgivare över hela Sverige har vi etablerat oss som en pålitlig partner inom bemanning inom vård och omsorg.

Barona erbjuder skräddarsydda bemanningslösningar för både kortare och längre uppdrag. Tillsammans med våra erfarna medarbetare kan vi hjälpa dig att bemanna enligt dina specifika behov. Vi på Barona tar på oss det fulla arbetsgivaransvaret under hela uppdraget, samtidigt som du som samarbetspartner har full frihet att definiera arbetsuppgifter och omfattning. Du har också möjlighet att välja vilka av våra tillgängliga medarbetare du vill anlita för att säkerställa rätt kompetens och personkemi.

Sjuksköterskor

Våra noggrant rekryterade sjuksköterskor är kompetenta, erfarna och vana vid att arbeta självständigt. De är verksamma inom olika områden såsom äldreomsorg, hemsjukvård, akut- och kirurgi, barnvård, geriatrik och psykiatri. Vi kan även erbjuda distriktssköterskor och specialistsjuksköterskor inom olika specialområden.

Läkare

Våra läkare är välutbildade och erfarna inom sina yrkesroller. Vi har allmänläkare samt specialister inom områden som allmänmedicin, psykiatri, anestesi och akut- och kirurgi. Alla våra läkare är noggrant utvalda för att kunna erbjuda högkvalitativ vård och självständigt arbete.

Fysioterapeuter & Sjukgymnaster

Våra fysioterapeuter och sjukgymnaster är noggrant rekryterade och har gedigen erfarenhet inom sina yrkesroller. De arbetar med barn, ungdomar och vuxna för att förebygga och behandla aktivitetshinder. Deras arbete är personcentrerat och syftar till att förbättra livskvaliteten hos patienterna.

Undersköterskor

Våra undersköterskor är erfarna och kompetenta inom sitt arbete. De arbetar inom kommuner, regioner och privata vårdföretag och samarbetar nära sjuksköterskor och läkare för att säkerställa högkvalitativ vård och omsorg.

Arbetsterapeuter

Våra arbetsterapeuter är skickliga och flexibla inom sina yrkesområden. De arbetar med person- och familjecentrerade metoder och har erfarenhet av att förebygga och behandla aktivitetshinder och funktionsnedsättningar hos barn, ungdomar och vuxna.

Psykologtjänster

Våra psykologer är noggrant utvalda för att kunna erbjuda professionell och kvalitativ vård. De är kompetenta, erfarna och vana vid att arbeta självständigt för att möta patienternas psykologiska behov.

Våra tjänster​

Vi lägger stor vikt vid kvalitet och säkerhet och våra medarbetare följer strikta rutiner och riktlinjer. Vi tror att goda relationer, både med medarbetare och samarbetspartner, är avgörande för att upprätthålla en hög nivå av vård och service.

Internationell rekrytering​

Vi rekryterar sjuksköterskor från Filippinerna och Indien. Både via bemanningsavtal och direktrekrytering.

Rekryterings-tjänster

Vi erbjuder smidiga rekryteringstjänster  till offentlig och privat sektor i

Många olika yrkesgrupper bl.a. undersköterskor, sjukskötare, socionomer, tandsköter, förmanspositioner inom social- och hälsovården​.

Bemannings-tjänster ​

Vi erbjuder effektiv, snabb och kvalitetssäkrad​ bemanning av uppdrag inom såväl offentlig som privat sektor. Vi bemannar med undersköterskor, sjuksköterskor, läkare, psykologer, arbetsterapeuter och sjukgymnaster på allt från korta uppdrag till längre inhopp och uppdrag​.

Vilka utmaningar står ni inför?

Katja Löfström
Katja Löfström Client & Solutions Manager, Social and Healthcare Services
+46 70 731 70 57

LÅT VÅRA EXPERTER HJÄLPA TILL!

Ayse Köseoglu
Ayse Köseoglu Senior konsultchef
+46 76 050 73 00
Lena Ekh
Lena Ekh Sales Manager Social & Healthcare I Global Recruitment
+46 76 117 24 69

Rekrytering

Baronas rekryteringsprocess anpassas efter dina behov. Vi erbjuder smidig och flexibel service och hjälper dig att fatta rätt beslut.

Bemanning

Genom Baronas omfattande kandidatnätverk kan vi snabbt hitta rätt medarbetare för både långsiktiga och kortsiktiga behov.

Digitala utbildningar

Maximera utveckling och effektivitet med flexibla, digitala utbildningar inom kundservice genom Barona.

Outsourcing

Baronas helhetsåtagande inom outsourcing av kundservice/service desk gör din verksamhet mer flexibel och kostnadseffektiv.

Konsultation

Konsultation & tilläggstjänster – anpassade lösningar för er framgång.

Internationell rekrytering

Med över tio års erfarenhet av internationell rekrytering skapar vi hållbara alternativ för att möta den lokala kompetensbristen.

Sök