Skip to content
Bild på en kvinna som styr en segelbåt.

DIGITALA UTBILDNINGAR

Optimera er kundservice med digitala utbildningar

Baronas outsourcingverksamhet sträcker sig tillbaka till början av 1990-talet. I takt med att kraven på service, kvalitet och kompetens inom kundservice har ökat, har vi samtidigt kontinuerligt utvecklat och anpassat våra utbildningar. Idag följer vi i synnerhet de nya etiska reglerna för distanskommunikation med kunder och den nya ISO-standarden 18295 för kundkontaktcenter i samtliga av våra utbildningar. Självklart håller vår undervisning jämna steg med sin samtid, således digitala utbildningar!

Vi betraktar intern utbildning som en sammantaget nödvändig och prioriterad kontinuerlig utbildning av alla våra agenter. Nu kan vi erbjuda högkvalitativa utbildningar genom e-learning, både för vår interna personal och för externa organisationer.

Du kan välja att distribuera dessa utbildningar över en tidsperiod som du själv bestämmer och kan mäta resultaten både på gruppnivå och individnivå för att identifiera var ytterligare kunskapsförbättringar behövs. När dina agenter har slutfört utbildningarna med godkänt resultat kommer de att tilldelas ett diplom.

Varför samarbeta med Barona?

 1. Många möjligheter öppnar sig för dig. Lösningar väntar på att utnyttjas, vare sig du strävar efter att förbättra operationell effektivitet, optimera arbetskraftens produktivitet eller utforska innovativa teknologiska framsteg. Våra experter är erkända för sin kompetens och är redo att ge insiktsfulla råd och strategiska insikter.
 2. Med Baronas hjälp kommer du att förverkliga dina mål och skapa en väg till excellens. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar anpassade efter dina specifika behov så att ditt företag kan utmärka sig. Vi är engagerade i att underlätta din resa mot att uppnå nya nivåer av framgång och förverkliga dina mål.
 3. Huvudsyftet med denna utforskning är att identifiera möjligheter. Det är viktigt att beakta din organisations dynamik, dina unika mål och dina föränderliga behov. Baronas experter, kända för sin kompetens och erfarenhet, står redo att ge rekommendationer och strategier som noggrant är utformade för att hantera komplexiteten i dina individuella omständigheter.

Vad säger våra kunder?Nedåtpekande finger
Nedan hittar du ett par av våra Samarbetspartners inom rekrytering. Du kan även läsa flera av våra partners erfarenheter med Barona på vår sida för samarbeten.

Dekorativ bild av en person som kopplar av utanför.

Vill du höra mer?

Johan Rinaldo
Johan Rinaldo Client & Solutions Manager
+46734-22 88 14
Carina Stjernström
Carina Stjernström Client & Solutions Manager
+46 70 836 33 36

Barona Academy

 1. Kundservice roll idag
  För det första blickar vi tillbaka och beskriver hur kundservice roll har förändrats och blivit allt viktigare. Vi ger konkreta exempel på god och dålig kundservice och vidare vilka effekter dessa har genererat.
 2. Viktiga nyckeltal
  Vi förklarar även varför det är så viktigt att mäta kundservice, och presenterar de vanligaste nyckeltalen som NKI, NPS, CES, FCR, AHT och andra produktionsnyckeltal.
 3. Viktiga färdigheter
  Vi går igenom vilka färdigheter en agent bör utveckla för att skapa nöjda kunder, varför dessa är viktiga, samt ger råd och tips för olika kundsituationer.
 4. Det optimala samtalet
  Vi beskriver hur man skapar en struktur i kundsamtalen för ett professionellt och effektivt bemötande, genom samtalstrappan och vidare en grundläggande dialogstrategi. Vi ger vägledning för hur man styr samtalet och dessutom vad man ska tänka på i de olika stegen.
 5. Svåra samtal
  Vi erbjuder tips och tekniker för att göra svåra samtal mindre utmanande, hur vi ska agera och hur vi använder vårt språk. Vi går igenom olika typer av kunder och situationer och ger tips på hur vi kan möta kunden och i och med dessa anpassa oss.
 6. Kommunicera smart
  En övergripande beskrivning kring de olika beteendeprofilerna samt hur vi bättre kan förstå oss själva och andra. Något som är särskilt bra att kunna och förstå inom kundservice för att vi ska kunna anpassa oss till olika kundtyper.

Grundutbildning i etiska regler

De etiska reglerna för distanskommunikation med kunder och kundservice trädde i kraft den 1 april 2023. Branschaktörer har utarbetat dessa självreglerande regler särskilt med syftet att garantera säkra kundkontakter och en trygg konsumentmarknad. Vi anser naturligtvis det viktigt att kundservicemedarbetare känner till dessa regler i sina dagliga kundinteraktioner och i och med detta täcks dessa regler i en kurs som tar cirka 20-30 minuter och avslutas med ett kunskapstest.

Kursinnehåll:

 1. Kort om Kontakta
 2. Sammanfattning av etiska regler för kundservice
 3. Konsumentköplagen i sammandrag
 4. Distansavtalslagen i sammandrag
 5. Konsumenttjänstelagen i sammandrag
 6. ARN:s roll vid tvister
 7. Kunskapstest

Vidare utbildningar

Insiktsfull kommunikation

Genom att identifiera våra olikheter skapar vi en​ vidare förståelse kring våra och andras styrkor och ​kommunikationsmönster.​

Effektiv kundkommunikation

Hur vi för en professionell och effektiv kunddialog ​och således skapar värde för våra uppdragsgivare, slutkunder och för varandra som kollegor. ​

​​​Samtalsteknik – fördjupning

Vi utvecklar dina befintliga kunskaper kring kunddialogen och dessutom lägger vi fokus på de olika delarna i samtalstrappan.​

Dekorativ bild av kvinna som utövar modern dans på en stadsplats.

Sök