Skip to content

BEMANNING

Vi hjälper ditt företag med bemanning

Bemanning är en flexibel lösning för att få in precis den extra resurs ni behöver. Sammanfattningsvis, det innebär att personalen är anställd av Barona, men arbetar för dig som kund. Bemanning är en utmärkt lösning för att täcka tillfälliga behov eller när du själv inte kan anställa. Vi är experter på att optimera personalresurser och arbetsscheman vid en varierande arbetsbelastning. Genom vårt omfattande kandidatnätverk kan vi snabbt hitta rätt medarbetare för både långsiktiga och kortsiktiga behov.

Vi på Barona förstår vikten av flexibilitet och skapar skräddarsydda bemanningslösningar för att möta våra kunders behov. Med vår bemanningslösning kan du dra nytta av att personalen är anställd av oss på Barona, samtidigt som de arbetar för dig som kund. Detta innebär att du får tillgång till kompetent och pålitlig personal utan att behöva hantera anställningsprocessen.

Några av våra affärsområden:

Bild på två personer i kontorsmiljö som pratar om bemanning och kommer överens om ett bemanningsbeslut.

NÄTVERK AV KVALIFICERADE KANDIDATER

Genom att utnyttja vårt omfattande nätverk av kvalificerade kandidater kan vi snabbt hitta rätt medarbetare för både kort- och långsiktiga behov. Vi matchar deras kompetens och erfarenhet mot rollen och säkerställer att de passar in i din arbetsmiljö och företagskultur. Vårt mål är att underlätta för dig genom att erbjuda pålitliga och flexibla bemanningslösningar. Vi tar hand om all personaladministration, inklusive löner, försäkringar och andra administrativa uppgifter, vilket ger dig mer tid att fokusera på din kärnverksamhet.

Oavsett om du behöver temporärt stöd eller vill utforska möjligheterna med långsiktig bemanning, kan du lita på oss för att leverera skräddarsydda lösningar som passar dina unika behov. Kontakta oss idag så hjälper vi dig att skapa den flexibilitet du behöver för att driva din verksamhet framåt.

Hur fungerar bemanning?

Vi tar arbetsgivaransvaret

Bemanning innebär att konsulten är anställd av oss, som tar hela arbetsgivaransvaret. Exempelvis, en konsultchef på Barona blir medarbetarens närmsta chef och även din kontaktperson. Ni får med andra ord hjälp med delar som personalansvar, löneadministration, utveckling och uppföljning. På Barona prioriterar vi konsultens välbefinnande och utveckling och följer de kollektivavtal som omfattar alla anställningar.
Dessutom genomför vi regelbundna månadsavstämningar med våra konsulter och kunder. Eftersom arbetslivet och våra arbetssätt ständigt utvecklas och förändras, anpassar vi oss kontinuerligt. Till exempel justerar vi granskningsintensiteten för att matcha våra kunders behov.

Bild på två kontorsanställda som tittar på en lap top-dator.

Fördelar med att använda Barona som partner i bemanningen

Dina behov är vår prioritet

Barona erbjuder alltid våra kunder den hjälp de behöver för varje rekrytering, oavsett om det handlar om tillfälliga eller mer långsiktiga lösningar. Vi kan antingen rekrytera personalen direkt till er eller vara anställda via bemanningsföretag. Vi har koll på de mest effektiva rekryterings-strategierna och delar gärna med oss ​​av vår kunskap.

Effektiv marknadsföring för bemanning

Rekrytering är ett bra sätt att ditt företag. Inom många branscher pågår det en tuff kamp för att locka de främsta experterna och talangerna. En välriktad marknadsföringskampanj är ett effektivt sätt att skapa uppmärksamhet och sprida en positiv bild om att växa och anställa nya talanger.

Specifik branschkompetens

När du tar hjälp av Barona kommer du alltid att ha kontakt med en expert inom ditt område. Alla våra rekryterare är specialiserade på en specifik bransch och har personlig arbetserfarenhet inom området där de rekryterar. Vi lägger stor vikt vid att prata våra kunders språk.

EUROPEISKA MOTOR VÄLJER BARONA

”Tillsammans stärker vi varumärket och ökar kundlojaliteten. Partnerskapet med Barona är något som vi på Europeiska Motor kan känna oss trygga i.”

Läs mer om varför Barona och Europeiska Motor arbetar tillsammans i partnerskap inom bemanning och rekrytering.

Intresserad av internationell rekrytering?

Bild på en jordglob med texten "Nordic partner" på toppen. Visar att Barona erbjuder bemanning i alla de nordiska länderna.

Våra tjänster för ditt företag

Rekrytering

Vår rekryteringsprocess anpassas alltid efter dina behov. Vi erbjuder smidig och flexibel service och hjälper dig att fatta rätt beslut.

Bemanning

Genom Baronas omfattande kandidatnätverk kan vi snabbt hitta rätt medarbetare för både långsiktiga och kortsiktiga behov.

Outsourcing

Baronas helhetsåtagande inom outsourcing gör din verksamhet mer flexibel och kostnadseffektiv. Ni fokuserar på er kärnverksamhet och låter oss ta hand om det vi är bäst på.

Digitala utbildningar

Maximera utveckling och effektivitet med flexibla, digitala utbildningar genom Barona.

Konsultation

Konsultation & tilläggstjänster – anpassade lösningar för er framgång.

Internationell rekrytering

Med över tio års erfarenhet av internationell rekrytering skapar vi hållbara alternativ för att möta den lokala kompetensbristen.

Sök