Skip to content
Dekorativ bild på en polarn o. pyret butik

KUNDCASE: POLARN O. PYRET X BARONA

Barnklädeskedjan gynnades av Baronas bemanningslösningar

  1. Utmaning
    Den nordiskt kända svenska barnklädeskedjan Polarn O. Pyret har 18 butiker i Finland. Polarn O. Pyret behövde en pålitlig partner som kunde förse deras finländska företagare med kompetent personal till butikerna som säljare.
  2. Lösning
    Polarn O. Pyret använder sig av Baronas bemanningstjänster och får genom detta nya säljare till sina butiker. För en startande företagare är bemanning riskfritt. Samarbetet med Barona har fungerat väl, och Barona har effektiva system för tidrapportering och till exempel beräkning av tillägg.

”Som ett stort företag har Barona fungerande system för till exempel tidrapportering. Det underlättar vår vardag avsevärt”,

Anne Nikula, företagare inom Polarn O. Pyrets
Anne Nikula, företagare inom Polarn O. Pyret.

Effektiv bemanning

Anne Nikula är företagare inom Polarn O. Pyrets kedja i Finland. Polarn O. Pyret använder sig av Baronas personaluthyrning och får genom detta nya säljare till sina butiker.

Företagaren Anne Nikula har varit nöjd med samarbetet med försäljnings- och handelsbranschen, eftersom samarbetet enligt henne är direkt, professionellt och enkelt. För en startande företagare var personaluthyrningen riskfri, eftersom kunden kände till sina egna personalkostnader.

Övriga kundcase inom bemanning

Två kvinnor vid ett bord med en bärbar dator och kaffe.

Vad skulle vi kunna göra för er?

Sök