Skip to content

BEMANNING

Vi skapar flexibilitet med skräddarsydda bemanningslösningar

Bemanning är en flexibel lösning för att få in precis den extra resurs ni behöver. Det innebär att personalen är anställd av Barona, men arbetar för dig som kund. Bemanning är en utmärkt lösning för att täcka tillfälliga behov eller när du själv inte kan anställa. Vi är experter på att optimera personalresurser och arbetsscheman vid en varierande arbetsbelastning. Genom vårt omfattande kandidatnätverk kan vi snabbt hitta rätt medarbetare för både långsiktiga och kortsiktiga behov.

Vi på Barona förstår vikten av flexibilitet och skapar skräddarsydda bemanningslösningar för att möta våra kunders behov. Med vår bemanningslösning kan du dra nytta av att personalen är anställd av oss på Barona, samtidigt som de arbetar för dig som kund. Detta innebär att du får tillgång till kompetent och pålitlig personal utan att behöva hantera anställningsprocessen.

Några av våra affärsområden:

NÄTVERK AV KVALIFICERADE KANDIDATER

Genom att utnyttja vårt omfattande nätverk av kvalificerade kandidater kan vi snabbt hitta rätt medarbetare för både kort- och långsiktiga behov. Vi matchar deras kompetens och erfarenhet mot rollen och säkerställer att de passar in i din arbetsmiljö och företagskultur. Vårt mål är att underlätta för dig genom att erbjuda pålitliga och flexibla bemanningslösningar. Vi tar hand om all personaladministration, inklusive löner, försäkringar och andra administrativa uppgifter, vilket ger dig mer tid att fokusera på din kärnverksamhet.

Oavsett om du behöver temporärt stöd eller vill utforska möjligheterna med långsiktig bemanning, kan du lita på oss för att leverera skräddarsydda lösningar som passar dina unika behov. Kontakta oss idag så hjälper vi dig att skapa den flexibilitet du behöver för att driva din verksamhet framåt.

Hur fungerar bemanning?

Vi tar arbetsgivaransvaret

Bemanning innebär att konsulten är anställd av oss, som tar hela arbetsgivaransvaret. En konsultchef på Barona blir medarbetarens närmsta chef och även din kontaktperson. Ni får med andra ord hjälp med delar som personalansvar, löneadministration, utveckling och uppföljning. På Barona tar vi konsultens trivsel och utveckling på största allvar och alla anställningar regleras självfallet av ett kollektivavtal.

Vi brukar ha avstämningar med våra konsulter och kunder månadsvis och eftersom våra arbetssätt inte är huggna i sten utvecklas det hela tiden och arbetssätt ändras. Ibland behövs fler avstämningar och ibland behövs färre.

Fördelar med att använda Barona som bemanningspartner

Vi anpassar oss efter dina behov

Vi erbjuder alltid våra kunder den hjälp de behöver för varje rekrytering, oavsett om det handlar om tillfälliga eller mer långsiktiga lösningar. Med-arbetarna kan antingen rekryteras direkt till er eller vara anställda via oss. Vi har koll på de mest effektiva rekryterings-strategierna och delar gärna med oss ​​av vår kunskap.

Effektiv marknadsföring

Rekrytering är ett bra sätt att ditt företag. Inom många branscher pågår det en tuff kamp för att locka de främsta experterna och talangerna. En välriktad marknadsföringskampanj är ett effektivt sätt att skapa uppmärksamhet och sprida en positiv bild om att växa och anställa nya talanger.

Specifik branschkompetens

När du tar hjälp av Barona kommer du alltid att ha kontakt med en expert inom ditt område. Alla våra rekryterare är specialiserade på en specifik bransch och har personlig arbetserfarenhet inom området där de rekryterar. Vi lägger stor vikt vid att prata våra kunders språk.

EUROPEISKA MOTOR VÄLJER BARONA

”Tillsammans stärker vi varumärket och ökar kundlojaliteten. Partnerskapet med Barona är något som vi på Europeiska Motor kan känna oss trygga i.”

Läs mer om varför Europeiska Motor valde Barona som samarbetspartner.

Intresserad av internationell rekrytering?

Sök