Skip to content

KONSULTATION

Våra Konsulttjänster – Optimerade personallösningar för din framgång

Barona erbjuder skräddarsydda lösningar som hjälper våra partners att hitta den bästa personalen för att stärka sin affärsverksamhet och nå sina mål. Vi förstår att varje företag har unika behov och krav när det gäller rekrytering och personalhantering. Därför erbjuder vi skräddarsydda konsulttjänster som anpassas efter dina specifika behov. Vi arbetar nära tillsammans med dig för att förstå din verksamhet, dess kultur och de egenskaper som är viktiga för att framgångsrikt integrera nya medarbetare.

Vårt erfarna team av konsulter är experter inom personallösningar och har omfattande kunskap om olika branscher och yrkesroller. Vi kan tillsammans utvärdera olika lösningar och anpassa ert unika framgångsrecept. Genom att använda avancerade metoder och verktyg för urval och bedömning identifierar vi sedan noggrant kandidater som matchar dina specifika krav och förväntningar.

Vi erbjuder ett brett utbud av konsulttjänster som kan hjälpa dig genom hela rekryteringsprocessen, från att definiera behovet i organisationen och skapa en effektiv platsannons till att genomföra intervjuer, bedöma kandidater och stödja i beslutsfattandet. Vi kan också stödja dig i att utforma en framgångsrik onboarding-process för att säkerställa att de nya medarbetarna snabbt kan anpassa sig till sin nya roll och arbetsmiljö.

Som er partner är vårt främsta mål att hjälpa dig att hitta de mest kompetenta och passande medarbetarna som kan bidra till din organisations framgång. Vi strävar efter att bygga långsiktiga partnerskap och att vara en pålitlig resurs för dina kompetensbehov.

I behov av konsultation?

Hur kontaktar jag er angående konsultation?

  1. Besök vår kontakt-sida för att hitta ett kontor nära dig och en kontaktperson att träffa!
  2. Du hittar email och telefonnummer till Baronas medarbetare på sidan ”våra kontor”!
  3. Fyll i ett av våra formulär! (Till exempel här➡️)

Fördelar med att använda Barona som partner

Vi anpassar oss efter dina behov

Vi erbjuder alltid våra kunder den hjälp de behöver för varje rekrytering, oavsett om det handlar om tillfälliga eller mer långsiktiga lösningar. Med-arbetarna kan antingen rekryteras direkt till er eller vara anställda via oss. Vi har koll på de mest effektiva rekryterings-strategierna och delar gärna med oss ​​av vår kunskap.

Effektiv marknadsföring

Rekrytering är ett bra sätt att ditt företag. Inom många branscher pågår det en tuff kamp för att locka de främsta experterna och talangerna. En välriktad marknadsföringskampanj är ett effektivt sätt att skapa uppmärksamhet och sprida en positiv bild om att växa och anställa nya talanger.

Specifik branschkompetens

När du tar hjälp av Barona kommer du alltid att ha kontakt med en expert inom ditt område. Alla våra rekryterare är specialiserade på en specifik bransch och har personlig arbetserfarenhet inom området där de rekryterar. Vi lägger stor vikt vid att prata våra kunders språk.

Sök