Internationell rekrytering - Barona.se
Våra tjänster Internationell rekrytering

Hållbara alternativ för att möta lokal arbetskraftsbrist

Med hela världen som ditt kontor finns gott om utrymme för stora beslut och vågade satsningar. Vi kan bli din partner och förse dig med internationella medarbetare eller hitta de bästa lokala talangerna. Med rätt kompetens, djärvhet och verktyg utgör varken landsgränser eller kontinenter något hinder för att nå framgång. 

Vi har utvecklat förstklassiga digitala verktyg för att göra den geografiska platsen sekundär i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen går snabbt och smidigt tack vare videointervjuer som är integrerade i vårt rekryteringsverktyg. Vi har kontor i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Polen, Estland och Spanien och vi känner till den lokala arbetskulturen i varje land. 

Att flytta från ett land till ett annat kräver mycket kunskap om byråkrati och praktiska frågor. En bra partner vet hur saker och ting ska hanteras och kan svara på både våra och våra medarbetares frågor. Våra anställda har upplevt att Barona vet hur omlokalisering går till och de har bemötts på ett korrekt och professionellt sätt.

Terhi Norokorpi
Holvi
Carina Stjernström-image
Kontakta oss:
Carina Stjernström
Sales & Client Manager
barona-contact-logo
Kontakta oss

Fördelarna med Baronas internationella rekrytering

Med över tio års erfarenhet av internationell rekrytering främjar vi de nordiska företagens konkurrenskraft och skapar hållbara alternativ för att möta lokala arbetskrafts- och kompetensbrister. Vi är en partner som fungerar smidigt på den internationella arbetsmarknaden.

Exempel på våra internationella rekryteringstjänster

Baronas blogg - tankar om arbete och arbetsliv

A Complete guide to cross-border recruitment 

Carina Stjernström-image
Kontakta oss:
Carina Stjernström
Sales & Client Manager
barona-contact-logo
Kontakta oss