Skip to content

REKRYTERING

Digitala verktyg för rekrytering och kvalitetssäkrad process

Funderar ditt företag på rekrytering? Med oss ​​får du tillgång till marknadens bästa digitala rekryteringsverktyg i form av videointervjuer, digital referenstagning och beprövade personlighets- och kompetenstest. Samtidigt kan barona hjälpa dig att stärka ditt varumärke genom att skapa marknadsföringskampanjer parallellt med rekryteringsprocessen. Dessutom har vi en utarbetad rekryteringsprocess som anpassas efter dina behov. Hos oss kan du köpa en hel rekryteringsprocess, samtidigt som vi erbjuder att hantera delar av processen eller ett search uppdrag. Vi erbjuder även en smidig och flexibel service och hjälper dig att fatta rätt beslut.

Barona rekryterar bland annat inom:

Rekrytering är det vi kan allra bäst. För att bibehålla vår höga kvalitet jobbar vi ständigt med intern kunskapsutveckling och välkomnar moderna verktyg under arbetsprocesser. Allt för att hålla oss uppdaterade i denna spännande och dynamiska bransch”

– Barona Sweden

Fördelar med att använda Barona som partner inom rekrytering

Vi formar oss efter kundens behov

Barona erbjuder dig som kund den hjälp du behöver för varje rekrytering. I själva verket kan det handla om både tillfälliga och mer långsiktiga lösningar. Din nya medarbetare kan vara anställd via direktrekrytering till din organisation men även bli anställd som konsult genom oss. Vi utformar en effektiv och likaså kvalitativ rekryteringsstrategi som passar just dig. Sammanfattningsvis: Rådfråga oss gärna!

Effektiv marknadsföring

I synnerhet är det kandidaternas marknad just nu. För att sticka ut som arbetsgivare krävs följaktligen det där lilla extra. Således, att lyfta ditt företag och tydliggöra det som gör att just ni sticker ut för att motivera de främsta experterna och talangerna är a och o. En välriktad marknadsföringskampanj generar god uppmärksamhet och ger samtidigt en fantastisk möjlighet att sprida en positiv företagsbild.

Specifik branschkompetens

Med Barona som samarbetspartner har ni ständig kontakt med en områdesexpert. Rekryterarna är specialiserade och besitter djup kunskap, samt har goda kontakter inom just er bransch. Vi lägger avgörande vikt i att förstå våra kunder och vilka behov och utmaningar som finns i varje enskilt fall.

VILL DU PRATA MED EN SPECIALIST?

Barona har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Strömsund, Falun och Piteå. Vi har även kontor på flera orter internationellt då vår organisation finns i över 10 länder. Våra samarbetspartners består av alla typer av företag, stora som små, och bedriver verksamhet på flera olika marknader. 👇🏼

Baronas rekryteringstjänster för dina individuella behov

Vi möter ditt återkommande rekryteringsbehov

I många organisationer är det nödvändigt att rekrytera rätt kompetens kontinuerligt. Barona tillhandahåller rekryteringstjänster för roller inom olika områden i syfte att säkerställa effektiv tillgång till kompetens när det behövs mest.

Krävande rekryteringar & searchuppdrag

Arbetsmarknaden har ändrats drastiskt de senaste åren och konkurrensen om talangerna gör att traditionella sätt att rekrytera kompetenta medarbetare och chefer följaktligen inte längre räcker. På Barona utför vi searchuppdrag inom IT, försäljning, ledning och ingenjörsområdet.

Stora rekryteringsprojekt

Tillväxt, nya avdelningar eller flytt och uppstart av en verksamhet till att kräva att organisationen lyckas rekrytera många nya medarbetare. På Barona har vi gjort ett antal större projekt där organisationens egen kompetens eller tid inte varit tillräckligt för att hantera ett stort antal rekryteringar.

INTRESSERAD AV INTERNATIONELL REKRYTERINg?

victoria som arbetar på barona står framför hamnen i malmö. hon bär en vit blus och ler inför kameran
”Det bästa med Barona som arbetsplats som student är flexibiliteten, att kunna anpassa arbetstiderna och att kunna arbeta hemifrån gör det lätt att kunna få tid till både jobb och studier. Att få möjligheten att hjälpa till med processer i hela Sverige och olika businesslines, tycker jag är otroligt roligt och lärorikt!”
Victoria, Rekryteringsassistent Barona

Sök