Ingenjörer - Barona.se
Affärsområden Ingenjörer

Din partner för lönsam tillväxt

För att förvandla företagets vision till lönsam tillväxt behöver du rätt personal. Du behöver ingenjörer som inte är rädda för att uttrycka sina idéer, experimentera eller ifrågasätta status quo.

De allra bästa är svåra att hitta i dagens arbetsmarknad. Idag räcker det inte med att lägga ut en annons och vänta. Vårt jobb är att leverera kandidaterna till dig – från Sverige eller utomlands, beroende på var det är möjligt att locka rätt kompetens.

Att rekrytera experter kräver skicklighet, eftersom du måste veta både vart du kan hitta rätt kandidater och hur man kan fånga deras intresse. Dagens kandidater har ofta många erbjudanden och har lätt att hitta arbetsgivare. De ställer höga krav på utmaningar i sitt jobb, kompensation i förhållande till sin talang och möjligheter att skapa nya, innovativa produkter.

Vi är framtidsinriktade ”doers”, experter och problemlösare. Vår expertis inom rekrytering ligger i att hitta de professionella kandidater som kombinerar kreativitet med logik och teknisk skicklighet – kännetecknen för den bästa tekniska talangen. Vårt specialiserade teknikrekryteringsteam använder specialiserad marknadsföring, drivs av utmaningar och lämnar inget åt slumpen när de letar efter rätt talang till ditt företag.

Baronas blogg - tankar om arbete och arbetsliv

Mattias Molin-image
Kontakta oss:
Mattias Molin
Area Manager Industry
barona-contact-logo
Kontakta oss