Läs här hur Barona hanterar situationen med Coronaviruset.

Läs här hur Barona hanterar situationen med Coronaviruset.

Affärsområden Ingenjörer

Din partner för lönsam tillväxt

    • För att förvandla företagets vision till lönsam tillväxt behöver du rätt personal. Du behöver ingenjörer som inte är rädda för att uttrycka sina idéer, experimentera eller ifrågasätta status quo.

De bästa av de bästa är svåra att hitta i dagens arbetsmarknad. Det räcker inte med att lägga ut en annons och vänta. Vårt jobb är att leverera kandidaterna till dig – från Sverige eller utomlands, beroende på var det är möjligt att locka rätt kompetens.

Att rekrytera experter kräver skicklighet, eftersom du måste veta både vart du kan hitta rätt experter och hur man kan fångar deras intresse. Duktiga specialister har många möjligheter och kan enkelt välja arbetsgivare. Dessa mycket skickliga experter vill ha utmaningar, kompensation i proportion till sin talang och möjligheter att skapa nya, innovativa produkter.

Vi är framtidsinriktade ”doers”, experter och problemlösare. Vår expertis ligger i att hitta de professionella kandidater som kombinerar kreativitet med logik och teknisk skicklighet – kännetecknen för den bästa tekniska talangen. Vårt specialiserade teknikrekryteringsteam använder specialiserad marknadsföring, drivs av utmaningar och lämnar ingen sten ovänd för att hitta rätt talanger till ditt företag.

Mattias Molin-image
Kontakta oss:
Mattias Molin
Area Manager Industry
barona-contact-logo
Kontakta oss