Skip to content
Dekorativ bild av två vårdpersonal som sitter vid ett bord och pratar med varandra.

LEDIGA JOBB INOM HÄLSA OCH SJUKVÅRD

Hitta lediga jobb inom hälsa och sjukvård!

Inom vården brottas vi med en ständig brist på arbetskraft över hela Sverige. På grund av detta erbjuder vi hälso- och välbefinnande yrkesverksamma massor av jobb som matchar deras kompetens och erfarenhet över hela Sverige.

Våra bemanningstjänster och rekryteringstjänster bygger på att vi erbjuder alla våra kunder flexibelt arbete som passar deras behov. Du kan få jobb inom några av de lediga jobben av hälsa och sjukvård direkt till vårt kundföretag och i vissa kan du även få jobb som anställd på Barona.

Vi erbjuder till exempel visstidsanställning inom hälsa och sjukvård, heltidsarbete inom hälsa och sjukvård samt , deltidsarbete inom hälsa och sjukvård.

Arbeta inom inom hälsa och sjukvård

Du är experten i ditt eget liv. Det är därför vår rekrytering alltid utgår från vilken typ av arbete du skulle vilja göra nu. När det kommer till arbetslivet är vi ärliga: vi letar inte efter enhörningar eller lovar ett hav av bollar, utan vi kan hitta riktiga jobb inom vård- och omsorgssektorn genom oss.

Vår rekryteringsprocess är snabb. Vi behandlar alla ansökningar, vi intervjuar alltid ansikte mot ansikte eller via video och svarar gärna på frågor. Vi vet också att arbete inte är hela livet. Därför är vi flexibla och hjälper till att förena arbete och resten av livet.

Barona är en konkurrenskraftig arbetsgivare: från oss kan du få en omfattande företagshälsovård samt läkarlicens och annan utbildning efter dina behov.

Genom Barona kan du hitta ett passande jobb utan onödiga anpassningar.

Besök denna sida om du vill ta en titt på Baronas alla lediga jobb.

Sök